Bulvár

„Hogy is hívják a fiatalembert? Bye-Bye Alex?” – Nekiestek az idősebb kollégák ByeAlexnek

rtl.hurtl.hu

2022. augusztus 25. 15:21

A rockénekes Nagy Feró ByeAlex egyik régebbi kijelentésén háborodott fel, és keményen visszaszólt.

ByeAlex az öregedéssel kapcsolatban nyilatkozott nemrég, és elmondta, hogy nem tudja magát idősen a színpadon elképzelni, így előbb-utóbb fel fog hagyni a koncertezéssel, majd ha már nem érzi helyénvalónak a fellépéseket.

Egyszerűen nem látom magam ott sokáig. Ha már nem vagyok kellően fiatal, aktív, jól kinéző előadó, nem érezném jól magam odafenn. Nem tartanám magam ízlésesnek és hitelesnek, ha öregen balf*szkodnék a közönségnek 

– idézte fel a Blikk magazin ByeAlex szavait.

Bár az X-Faktor zsűritagja saját magáról beszélt, úgy tűnik, hogy több magyar előadó is magára vette a szavait. Nagy Feró a Story magazinnak nyilatkozott a témával kapcsolatban:

„Hál’ istennek, fiatalkoromban sem balfaszoskodtam, és most sem érzem úgy. Hogy is hívják a fiatalembert? Bye-bye Alex? Én soha nem mondtam még rosszat fiatal kollégákról sem. Amit eddig ő lerakott az asztalra, az egy műanyag, saját magát sem látja igazából. Semmit sem csinált, és a szájára veszi az idősebbeket? Majd ha ő írja az Anyám tyúkját, akkor esetleg”

Nagy Feró mellett Charlie is reagált az énekes kijelentésére: 

Kérdem én, ki az a ByeAlex? 

Nem érdemes foglalkozni vele, zsűrizgessen még vagy húsz évig, mást nem tudok mondani” – foglalta össze Charlie véleményét a nlc.hu az énekes nyilatkozata alapján.

Van azonban olyan előadó is, aki egyetért a fiatal zenésszel. Pál Éva, a Neoton Família egyik énekesnője elárulta, hogy ahogy idősödött nem tudta már azt a teljesítményt nyújtani a színpadon, amit elvárt magától.

Bevallom, fiatal koromban nem gondolkodtam azon, mit keresnek az idősek a színpadon. És most gyakorlóként mondom, hiszen hetvenéves elmúltam, néha az a havi egy-két koncert is túl sok 

– idézte az énekesnő szavait a nlc.hu.

Nyitókép: RTL Sajtóklub

#Bulvár#nagy feró#byealex#charlie#beszólás#időskor#koncertek#vélemény#fellépés#színpad

Címlapról ajánljuk