Bulvár

Fehérben ünnepelte házasságkötését Jennifer Lopez és Ben Affleck

rtl.hurtl.hu

2022. augusztus 21. 9:00

Matt Damon is ott volt.

Egy hónappal azután, hogy Las Vegasban kimondták a boldogító igent, szombaton barátokkal és családtagokkal is megünnepelte házasságkötését Jennifer Lopez és Ben Affleck. A megjelentek közt voltak Matt Damon, Kevin Smith rendező és a Jay és Néma Bob-filmekből ismert Jason Mewes is, feleségeikkel.

A People beszámolója szerint Jennifer Lopez egy fehér Ralph Lauren ruhakölteményt viselt, Ben Affleck pedig fekete nadrágot és fehér zakót csokornyakkendővel. A pár fehér szőnyegen vonult be, gyerekeik kíséretében. A vendégek fehérbe öltözve jelentek meg Affleck savannah-i birtokán, ahol a ceremóniát a hindu szerzetesből lett podcaster és életvezetési tanácsadó, Jay Shetty vezényelte.

A nászutat már megtartották: a múlt hónapban Párizsban jártak, ahol az Eiffel-torony közelében romantikus vacsorával ünnepelték JLo születésnapját.

Mint korábban írtuk, a lagziba hivatalos volt Ben Affleck volt felesége, Jennifer Garner is, akivel máig jó viszonyt ápolnak, a színésznő azonban egy texasi forgatás miatt nem ért rá.

Nyitókép (archív): MTI/EPA/ANSA/Ettore Ferrari

#Bulvár#jennifer lopez#ben affleck#matt damon#házasság#esküvő

Címlapról ajánljuk