Bulvár

Ötvenezres Tommy Bahama darab Orbán Viktor bohó nyaralós inge

Nagy Attila KárolyNagy Attila Károly

2022. augusztus 8. 20:27

A Horvátországban nyaraló magyar miniszterelnök az amerikai divatmárka Tüzes Gerlice fantázianevű rövid ujjú ingében feszít.

Újabb érdekes adalékkal szolgálhatunk a magyar miniszterelnök horvátországi nyaralásáról a Telex jóvoltából. Mint arról az rtl.hu is beszámolt, Orbán Viktort a hétvégén Brač szigetén fotózták le, ahol a Konoba Gajeta nevű étteremben vacsorázott. A taverna Instagramoldalára feltöltött csoportkép abból a szempontból érdekes, hogy a magyar kormányfőn korábban nem látott élénk színű, mintás rövid ujjú ing látható.


A Telex kinyomozta, hogy a szokatlan ruhadarab nagy valószínűséggel egy Tommy Bahama ing. Az amerikai strandmárka Tortola Fuego fantázianevű modellje (magyarul kábé: Tüzes Gerlice) eredetileg 128 dollárba, azaz csaknem ötvenezer forintba kerül, de ezen az oldalon jelenleg akciósan árulják, így 28 ezer forint alatt is beszerezhető.

A magyar miniszterelnök nyaralós szettje az ingen kívül még egy sötétkék, térd alá érő rövidnadrágból és egy zokni nélkül felhúzott, lazán, kicsomózva hordott vászon hajóscipőből állt.

  

Telex: Ötvenezres Tommy Bahama ingben vacsorázott Orbán a Gajeta tavernában
 

Ez utóbbit nehéz a fotó alapján beazonosítani, de hasonlót 25-50 ezer forint körül lehet találni a neten.

Nyitókép: Konoba Gajeta / 6pm.com

#Bulvár#orbán viktor#nyaralás#horvátország#ing

Címlapról ajánljuk