Bulvár

Brad Pitt szoknyában jelent meg legújabb filmje premierjén

rtl.hurtl.hu

2022. július 20. 10:33

A színész már korábban megjósolta, hogy a férfiak körében is divatba fog jönni ez a ruhadarab.

Brad Pitt A gyilkos járat című akcióvígjáték egyik vörös szőnyeges bemutatóján nem mindennapi viseletben állt a fotósok elé. Az 58 éves híresség szoknyát húzott, laza megjelenését pedig kigombolt inggel, ékszerekkel és napszemüveggel koronázta meg – írta meg a People.

A kétszeres Oscar-díjas és háromszoros Golden Globe-díjas amerikai színész – aki a berlini vetítésen villantotta meg tetovált lábait – a 2004-es Trója című filmje után azt nyilatkozta, hogy szerinte hamarosan divatba fog jönni a szoknya a férfiak körében.

A következő nyáron már a pasik is szoknyában fognak járni. Ez az én jóslatom. A Trója forgatásán törekedtünk rá, hogy valósághűen ábrázoljuk az adott kort, és a görög férfiak akkoriban mindig szoknyában jártak

– mondta évekkel ezelőtt a színész, akit már akkoriban sem zavart ennek, a mai társadalom által nőiesnek tartott ruhadarabnak a viselése.

Ráadásul nem ő az egyetlen, aki férfi létére szoknyára cserélte a nadrágját: Billy Porter és Oscar Isaac színészek is előszeretettel választják ezt a ruahdarabot egy-egy eseményen.

Brad Pitt szoknyában jelent meg legújabb filmje premierjén
Oscar Isaac szoknyában - Fotók: Mike Marsland (bal), Jeff Kravitz (jobb) / Getty Images

Nyitókép: Gerald Matzka / Getty Images

#Bulvár#brad pitt#szoknya#premier

Címlapról ajánljuk