Bulvár

Sylvester Stallone nem részesült a Rocky-filmek után járó jogdíjakból, pedig szerette volna, ha marad valami a gyerekeire Rocky-ból

rtl.hurtl.hu

2022. július 18. 17:50

A 76 éves, legendás színész Instagram posztban szólította fel tisztességes gesztusra a producert.

Sylvester Stallone évek óta hangoztatja, hogy jogtalanul fosztották meg a filmjei után járó tulajdonrésztől, mivel az eredeti 1976-os Rocky filmet ő találta ki, írta meg, valamint a főszerepet is ő játszotta – írja a Variety.

A Rocky és folytatása, a Creed filmek kapcsán ő nem kapott a tulajdonjog után járó összegből, bár színészként így is jelentős gázsit tudhat magáénak. A színész most Instagram posztban üzent a filmek 93 éves producerének, Irwin Winkler-nek, hogy

add vissza azt a kicsit, ami a jogaimból maradt, mielőtt továbbadnád azt a TE (Winkler) GYEREKEIDNEK – azt hiszem ez egy tisztességes gesztus lenne egy 93 éves úriembertől.


Stallone egy portrét is megosztott, amin a producer egy késnyelvű kígyóként van ábrázolva:


Stallone már 2019-ben említette, hogy egyfajta életjáradékot szeretne, ami a halála után a gyerekeié lesz.

Meglepő volt, hogy sosem kaptam meg, de mindig azt mondták nekem, hogy „Hé, kaptál fizetést, akkor meg miért panaszkodsz?” Nagyon dühös voltam.


Sylvester Stallone Instagram-történetben megosztott tartalma arra enged következtetni, hogy  szeretne még egy Rocky filmet forgatni, de a film és a karakter tulajdonjogai mind Irwin-t illetik, amiket Stallone jogilag nem kerülhet meg.

A színész rajongói petíciót is indítottak „Free Rocky”, azaz szabadítsuk ki Rocky-t névvel.

Nyitókép: Karwai Tang / WireImage / Getty Images

#Bulvár#sylvester stallone#rocky#jogdíj#producer#film#legenda

Címlapról ajánljuk