Bulvár

Úgy tűnik, valami nincs rendben Zámbó Krisztiánék kapcsolatával

Nagy Attila KárolyNagy Attila Károly

2022. május 31. 6:45

Legalábbis erre utalnak Takács Zsuzska Instagramon elejtett megjegyzései.

Elképzelhető, hogy ismét mosolyszünet állt be Zámbó Jimmy legidősebb fia és Takács Zsuzsanna influenszer 11 éves kapcsolatában. A Blikk cikke szerint az évek óta jegyben járó pár már korábban is átélt kisebb-nagyobb szüneteket szerelmükben, de az utóbbi években jól megvoltak együtt. Most azonban ismét baj lehet a sztárpár háza táján.

Vasárnap azonban Zsuzska 24 órán belül eltűnő Instasztoriban arról posztolt, hogy nincs jó kedve. Egyik követője meg is jegyezte, hogy mostanában nem raktak ki Instagramra kettejükről közös képet, sőt, nem is követik egymást, ezért felmerült rajongóikban, hogy esetleg szakíthattak. Zsuzsi erre így válaszolt:

Több száz ilyen kérdés és üzenet érkezik, kicsit ez magánügy. (...) Vannak eszméletlen jó és vannak nehezebb időszakok egy párkapcsolatban. Szerintem ez mindenhol így van.

Ezután Georg Friedrich Daumer 19. századi német költő, filozófus egyik gondolatát osztotta meg:

Három dolog soha nem tér vissza: a kilőtt nyíl, a kimondott szó és az elmúlt nap.

A Blikk megkereste a párt, egyikük sem cáfolta a szakításukról szóló híreket, de nem kívántak nyilatkozni. A pár egyik közeli barátja a lapnak azonban elmondta, hogy komoly vitájuk volt, és emiatt van válságban a kapcsolatuk. Takács Zsuzsanna és Zámbó Krisztián idén nyárra tervezték volna az esküvőt, jövőre pedig már gyerekvállalásban gondolkodtak, emlékeztet a Blikk.


Nyitókép: RTL Reggeli

#Bulvár#zámbó krisztián#takács zsuzsika#zámbó jimmy#kapcsolat#szakítás

Címlapról ajánljuk