Bulvár

Megszólalt a felnőtt filmipar rejtőzködő császára

Nagy Attila KárolyNagy Attila Károly

2022. január 20. 19:48

Feras Antoon tíz éve nem adott interjút senkinek, most a Vanity Fairnek többek között arról beszélt, hogy kiket gyanúsít 16 millió dolláros villájának felgyújtásával.

A kanadai Feras Antoon a világ pornóiparának legbefolyásosabb alakja. A legnagyobb videós pornóoldalakat működtető MindGeek társtulajdonosa és vezérigazgatója, a Brazzers produkciós cég társalapítója meglehetősen rejtőzködő életmódot él, nem keresi a nyilvánosságot, tíz éve nem adott interjút senkinek. A 47 éves, szíriai születésű üzletember idén megtörte hallgatását, és az amerikai Vanity Fair magazinnak beszélt a mögötte lévő zűrös évtizedről.

Az interjú legérdekesebb része, amikor Feras Antoon elmondja, hogy kiket gyanúsít 16 millió dolláros villájának felgyújtásával. Feras Antoon 2016-ban 1,8 millió dollárért vásárolt két telket egy természetvédelmi terület mellett Montrealban. A telekre 21 szobás kúriát álmodott, kilencautós garázzsal és egy 6000 négyzetméteres bálteremmel.

Tavaly úgy döntött, hogy eladja a még befejezetlen birtokot, ezért 2021. április 22-én 16 millió dollárért meghirdette azt. Nem sokkal később valakik bejutottak a területre és felgyújtották a villát, ami porig égett. A tűzben senki nem sérült meg, a biztonsági kamerák felvételein két behatolót lehetett látni. 


Antoon a Pornhub számos kritikusának valamelyikét, szélsőséges vallásos csoportok aktivistáit gyanítja a támadás mögött. A tűz ugyanis nem sokkal azután történt, hogy a videómegosztó közzétette első átláthatósági jelentését. A cég több mint 600 000 olyan tartalmat azonosított, amely potenciálisan sértette a szolgáltatási feltételeket. Korábban, 2020 decemberében a New York Times arról írt, hogy a Pornhubon rengeteg olyan videó található, amelyeken nemi erőszak és emberkereskedelem áldozatai, köztük gyermekek szerepelnek.

Az oldal működtetői a megalapozott vádak hatására az összes kifogásolható videót törölték az oldalról, igaz, csak azután, hogy a Visa és a Mastercard megszüntette a velük való partnerséget.

„Meg sem tudom számolni, hány kommentet láttam olyan emberektől, akik azt mondták, hogy gyújtsam fel a céget vagy a házamat” – mondta Antoon. „Egy ideig könnyű volt ignorálni ezeket a tweeteket. Aztán leégett a házam.”

Nyitókép: the4kguy/YouTube

#Bulvár#pornó#interjú#feras antoon

Címlapról ajánljuk