Belföld

Gáspár Győző lánya fideszes politikus asszisztense lett

rtl.hurtl.hu

2024. április 23. 19:41

Sajtómegjelenéssel kapcsolatos feladatokat végez Gáspár Evelin.

Gáspár Győző idősebbik lányának, Gáspár Evelinnek a neve felkerült Járóka Lívia fideszes EP-képviselő asszisztensei közé, írta meg a Blikk.

A lap megjegyzi: az 1994-ben született Gáspár Evelin a közösségi felületein egyébként szokatlan módon nem tünteti fel az EP-ben végzett munkáját, noha az sokak számára büszkeséget jelentene, hiszen nagyon is jól mutat egy önéletrajzban.

A lap megkereste Járóka Líviát arról érdeklődve, hogy milyen szaktudással győzte meg Gáspár Evelin, hogy az asszisztensei közé választotta. A képviselő nevében a közvetlen parlamenti asszisztense válaszolt, miszerint Járóka Lívia személyes meghallgatás alapján választotta ki Gáspár Evelint, a legfőbb érv az elmúlt években szerzett tapasztalatai és nyelvtudásai voltak. A válasz szerint sajtómegjelenéssel kapcsolatos feladatokat végez Gáspár Evelin és folyamatos, rugalmas munkakapcsolat.

Gáspár Győző április 10-én látogatta meg a parlament brüsszeli épületét, jó eséllyel nem pusztán uniós állampolgári érdeklődésből, hanem lánya munkája is érdekelte.

Emlékszik, amikor Gáspár Győzőre lecsapott a NAV? Ez történt:


Nyitókép: Nagy Attila Károly / rtl.hu

#Belföld#gáspár evelin#Járóka Lívia#fidesz#Európa

Címlapról ajánljuk