Belföld

Magyar Péter az rtl.hu-nak: Indul a Tisza párt az önkormányzati választáson

rtl.hurtl.hu

2024. április 22. 17:18

A Tisza párt nem választási párt lesz, hanem hosszú távra terveznek. A párt megyei listákat is állít – mondta országjárásán Magyar Péter.

„Orbán Viktor ezt régen még másképp csinálta, mert emberek közé menni, bele mert nézni a választói szemébe” – mondta hétfőn az RTL-nek Magyar Péter arról, hogy Orbán Viktor egy nemesgörzsönyi magtárban indította a kampányát.

A politikus arra a kérdésünkre, hogy a Tisza párt választási párt lesz-e, vagy hosszabb távon terveznek, úgy válaszolt, „már milliók állnak mögöttük”, és nem választási pártban gondolkodnak. Hozzátette, ez nem rövid és nem is egyszerű harc lesz, de tégláról téglára le fogják bontani a rendszert.

Azt is elmondta, terveik szerint indulnak az önkormányzati választáson, a megyei listákon lehet majd a pártjukra szavazni, 

emellett egyre több helyen sikerül megállapodni polgármesterségért, képviselőségért induló civil jelöltekkel a támogatásról. 

Magyar hétfőn Mohácson járt a vidéki körútján, azt mondta, sikerült megállapodni az ottani civil polgármester-jelölttel is. Facebook-oldalán nemrég jelentette be a Tisza párt első hivatalos önkormányzati megállapodását, Békéscsabán.

Itt van minden, amit az EP- és önkormányzati választásról tudni kell:


Nyitókép: MTI/Balogh Zoltán

#Belföld#magyar péter#önkormányzati választás 2024#tisza párt#mohács#megyei lista

Címlapról ajánljuk