Belföld

Beperli a DK a Magyar Péter tüntetésén felszólaló szigetszentmiklósi polgármestert, szerintük Fidesz-kollaboráns

rtl.hurtl.hu

2024. április 6. 16:49

Nagy János azt mondta: az általa leváltott DK-s alpolgármester rendszeresen látogatta Kövér Lászlót a szigetszentmiklósi otthonában.

Nagy János, Szigetszentmiklós polgármestere Magyar Péter szombati tüntetésén arról beszélt, hogy nem tudta lebontani a NER vidéki kiskirályainak a rendszerét, az ellenzéki pártokban is csalódott, úgy fogalmazott: ezek ugyanazok. Azt mondta, kapott olyan fenyegetéseket, hogyha nem áll be a sorba, akkor beindul ellene a lejáratás. Azt is mondta, nincs Orbán Gyurcsány nélkül. Kiemelte, hogy az általa leváltott DK-s alpolgármester rendszeresen látogatta Kövér Lászlót a szigetszentmiklósi otthonában.

Nem sokkal beszéde után a DK közleményben jelezte, hogy perelni fognak.

„Nagy János, Szigetszentmiklós Fidesz-kollaboráns polgármestere azt mondta Magyar Péter mai rendezvényén, hogy Jószai Attila DK-s képviselő gyakran látogatja meg Kövér Lászlót helyi házában. Ezzel szemben az igazság az, hogy Jószai Attila soha nem járt Kövér László házában, sőt soha egyszer sem beszélt vele életében” – áll a közleményben.

A párt hozzáteszi: a Demokratikus Koalíció hazugságai miatt beperli Nagy Jánost, Szigetszentmiklós Fidesz-kollaboráns polgármesterét. 

Nem véletlenül állított vele szemben ellenjelöltet a DK és a Momentum is Szigetszentmiklóson, hiszen Nagy János – »ellenzéki« polgármesterként – a fideszes képviselőkkel szavaztatta meg hatmilliós jutalmát, Jószai Attila tiltakozása ellenére

– írták.

Magyar Péter a tüntetésen azt mondta az RTL-nek, hogy ma meghallja a Karmelita a magyarok százezreit, hogy eddig és ne tovább:


Nyitókép: Nagy János / Facebook

#Belföld#magyar péter#dk#per#szigetszentmiklós

Címlapról ajánljuk