Belföld

Magyar Péter erős szavakkal üzent Orbán Viktornak

rtl.hurtl.hu

2024. március 11. 9:05

Magyar Péter Orbán Viktor vasárnap sugárzott, az állami médiának adott interjújára reagált. A miniszterelnöknek „és a Rogán-zenekar többi szólistájának is” üzent.

Orbán Viktor vasárnap az állami médiában beszélt egy korábban rögzített interjúban. A beszélgetésből a rizikósabb témák kimaradtak, de szóba került, hogy miért ment Donald Trumphoz, illetve hogy miért Sulyok Tamás lett a köztársasági elnök.

A kegyelmi botrányba belebukott egykori igazságügyi miniszter, Varga Judit volt férje saját Facebook-oldalán kommentálta a beszélgetést. A Fidesz egyes szereplőit, Rogán Antalt és a NER-t élesen bíráló Magyar Péter ezúttal még tanácsot is adott Orbán Viktornak.

Javaslom neki és a Rogán-zenekar többi szólistájának is, hogy egyszer próbálják ki, milyen érzés olyan médiumnak nyilatkozni, ahol nincsenek előre megírt kérdések és válaszok. Segítek: izgalmas, üdítő és egyben felszabadító érzés

– írta a vasárnapi interjúra reagálva, majd hozzátette: 

Én továbbra is várom a kormánypropaganda médiumainak (index, tv2, origo, mandiner, közmédia, stb.) kérdéseit. Mert ugyan lejárató cikkekre, műsorokra már bőven futotta mindannyiunk adójából, de az általam felvetett kérdésekkel valamiért még nem mertek foglalkozni🤷‍♂️.

Arra is kitért, hogy vasárnap beiktatták Sulyok Tamás köztársasági elnököt:


Erről azt írta:

Titokban, meghívott vendégek előtt és kordonok mögött. Szerintem ennél Magyarország és a magyarok elnöke is többet érdemel.

Március 15-én, a nemzeti ünnepen Magyar Péter egy harmadik erő megalakulását akarja bejelenteni, erről itt talál részleteket. Hétvégén pedig közös fotót posztolt kedvesével, miután a nyilvánosság is megtudta, hogy volt felesége és Windisch László, az Állami Számvevőszék elnöke kéz a kézben mutatkoztak.

Nyitókép: Koszticsák Szilárd / MTI

#Belföld#magyar péter#orbán viktor#sulyok tamás#mtva#köztévé#propaganda

Címlapról ajánljuk