Belföld

Kubatov Gábor Magyar Péterről: Ez egy szabad ország, itt mindenki azt beszél, amit akar, még ha az hülyeség is

rtl.hurtl.hu

2024. február 21. 5:39

Kubatov Gábor szerint Magyar Péter „kicsit zavarodott helyzetben van” a válása miatt, és boldogítja a médiafelhajtás, ami most körülötte van. 

Ő mindig is egy kicsit amolyan futballistafeleség státuszban volt – jelentette ki Magyar Péterről a Blikknek adott interjújában Kubatov Gábor. A Fidesz pártigazgatója és egyben a FTC elnöke a lapnak elmondta, hogy bár többször is nézett vele együtt mérkőzéseket, nem ismeri Magyar Pétert, hozzátéve, hogy „öt szónál többet nem beszéltem vele”.

Kubatov Gábor szerint Varga Judit volt igazságügyi miniszter „válófélben lévő férje kicsit zavarodott helyzetben van”, és „az a médiafelhajtás, ami jelenleg körülötte van, őt boldogítja.” Kubatov közölte, hogy „ez egy szabad ország, itt mindenki azt beszél, amit akar, még ha az hülyeség is.” Azt nem tudta megmondani, hogy Magyar Péter miért pont most ment neki a Fidesznek, közölve, hogy „borzasztó károkat okot a saját családjának”, hozzátéve:

Azért az embernek a családjának mégiscsak előrébb kellene állnia a sorban. Gondoljon bele, ők közösen nevelik a gyerekeket. Hogy tudják ezt elrendezni?

Úgy vett fel hitelt, hogy családjával ezt nem közölte

Kubatov Gábor egy kérdésre válaszolva, megerősítette, hogy barátaival összeállva kölcsönt vettek fel, hogy ki tudják fizetni a Ferencváros játékosainak fizetését, amikor a klub rossz anyagi helyzetben volt. Az FTC elnöke elmondta, hogy „450 000 dollárt kértünk kölcsön Orosz Palival a barátainktól”, hozzátéve, hogy „rátettük a házunkat, egy közjegyzői papír is volt róla”, és „a soroksári házam ráment volna, ha nem fizetjük vissza.”

Ezt azonban nem árulta el a családjának. Kubatov közölte:

A Blikkből tudták meg. Nem voltam bőbeszédű.

Szeretne főpolgármester lenni, de nem lesz

Kubatov Gábor emellett elmondta, hogy szeretne Budapest főpolgármester lenni, de „nem vagyok benne biztos, hogy engem ebben a városban szívesen látnának.” Azt nem árulta el, hogy a Fidesz kit indít majd a főpolgármesteri címért, közölve, hogy „sok vita volt ebből”, és legkésőbb április elején kiderül, ki lesz a párt jelöltje.

Nem tudja, ki lesz a köztársasági elnök

Arra a kérdésre, hogy ki lesz a köztársasági elnök, Kubatov csak annyit mondott, hogy „nem tudom, ez az elnökség döntése lesz”, arra pedig nem figyelt, hogy milyen nevek merültek fel a posztra, közölve, hogy „nincs jelentősége”.

Kubatov Gábor, a Fidesz alelnöke beszédet mond a nemzeti konzultációról tartott lakossági fórumon a főváros VI. kerületében 2023. november 21-én – Fotó: MTI/Hegedüs Róbert

#Belföld#kubatov gábor#magyar péter#köztársasági elnök#főpolgármester

Címlapról ajánljuk