Belföld

Magyar Péter: Üzenem Havasi Bercinek

rtl.hurtl.hu

2024. február 12. 21:19

A kormánykommunikáció reménytelen helyzetben lévő embernek nevezte Varga Judit állami szférából érkezett, és most kitálaló exférjét. Erre reagált hétfő este. Egyebek mellett azt mondta, igyekszik témát szolgáltatni a miniszterelnök hétvégi évértékelőjéhez.

„Egy reménytelen helyzetben lévő ember kétségbeesett próbálkozásával a kormány nem foglalkozik” – reagált hétfőn a Miniszterelnöki Kabinetiroda és Orbán Viktor sajtósa, Havasi Bertalan is azokra az állításokra, amelyeket Magyar Péter, a közélettől visszavonult fideszes Varga Judit exférje tett a Partizánnak adott interjúban.

Hétfő este Magyar Péter reagált erre. Egyrészt megköszönte, hogy olyan sokan nézték meg az interjúját, valamint hogy olyan sokan kifejezték támogatásukat, kritikájukat. Majd így folytatta: 

"Ma megtudhattam Havasi Berci miniszterelnöki szóvivőtől (ő arról ismert, hogy nyilatkozat helyett ellökdösi az újságírókat és ereklyeként őrzi Orbán Viktor kólás dobozát), hogy egy reménytelen helyzetben lévő ember kétségbeesett próbálkozásával a kormány nem foglalkozik. 

Nos, innen is üzenem Bercinek, hogy cseppet sem érzem magamat reménytelen helyzetben lévőnek, elképesztő jót fociztam délután a fiaimmal, és nagyon régen nem éreztem magam ilyen motiváltnak, hogy végre megtisztítsuk a közéletet attól és azoktól, amitől és akiktől meg kell

– írta, és hozzátette, a szombati Orbán Viktor-féle évértékelő beszédhez a maga módján igyekszik ő is témát szolgáltatni. 


Az ominózus interjúból az RTL Híradó több részletet közölt. Magyar, aki a Diákhitel Központnál és a MÁV-nál vállalt pozícióról mondott le szombaton, miután volt felesége is visszavonult a közélettől, egyebek mellett az alábbi állításokat tette.

Az ország fele néhány ember, illetve néhány család kezében van:


Varga Judit le akarta váltani Völner Pált, de Orbán Viktor nem engedte:


Berendelték a miniszterelnöki hivatalba, és megfenyegették:


 

#Belföld#kegyelmi botrány#magyar péter#novák katalin#havasi bertalan#NER#varga judit#varga judit exférje

Címlapról ajánljuk