Belföld

Osváth Zsolt: Novák Katalin üljön le beszélni a megerőszakolt gyerekekkel

rtl.hurtl.hu

2024. február 8. 6:13

Az influencer volt állami gondozottként pontosan tudja, milyen visszaélések fordulhatnak elő egy intézmény falain belül.

Osváth Zsolt influencer, a Való Világ egykori szereplője volt állami gondozottként pontosan tudja, milyen visszaélések fordulhatnak elő egy intézmény falain belül, olvasható a legfrissebb Instagram-bejegyzésében, amelyben a bicskei gyermekotthonban történtekkel, a pedofíliával és Novák Katalin köztársasági elnökkel is foglalkozik.

Abuzálás, sikkasztás, korrupt igazgató, eltűnt pénzek, fizikai bántalmazások és igen, a pedofília. Épp egy ilyen visszaélés miatt hoztam meg életem legrosszabb döntését

– írja Osváth, aki sajt bevallása szerint abban az intézetben, amiben lakott azt mondta az igazgatónak, hogy tudja, hogy az egyik növendék és nevelő között intim kapcsolat van, akkor „hülyének titulálták és a pszichiátriára záratták”.

Később közös gyermekük született, meglehet ma is együtt élnek

– tette hozzá az influencer, akitől azóta sem kértek elnézést az eset miatt, pedig a trauma alaposan rányomta a bélyegét a gyerekkorára. „Bolondnak hittek és amikor minden borult körülöttem, gyerekként az egyetlen megoldásnak azt láttam, ha eldobom magamtól az életem. Nem sikerült. Szerencsére” – emlékezett vissza.

Ha ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123-as ingyenes lelki elsősegély-számot!


A bejegyzésből kiderül, hogy a szóban forgó fiú volt Osváth első szerelme, aki megkérte, hogy legyenek inkább csak barátok. Az influencer szerint a tanárral folytatott viszony miatt mondta ezt a srác.

Én ezért nem haragszom. Tinik voltunk. De a nevelőnk főiskolát végzett felnőtt. És a többi nevelő is, akik nem hittek nekem és belekergettek egy öngyilkossági kisérletbe. Ma már rájuk sem haragszom

– írta Osváth Zsolt, aki azonban a köztársasági elnökre haragszik.

Novák Katalin volt az, aki K. Endrének a bicskei gyermekotthon volt igazgatóhelyettesének kegyelmet adott annak dacára, hogy hamis tanúvallomásra kényszerített gyerekeket, akiket a felettese, az igazgató szexuálisan zaklatott.

Karácsonykor a bicskei gyermekotthonnak is vittem adományokat. Beszélgettünk.Ott még nem felejtették el a történteket. A kormány golyóstolla azonban úgy döntött, hogy megkegyelmez valaki olyannak, aki a Kúria szerint is támogatta az intézmény pedofil vezetőjét és növendékeket zsarolt, próbált meggyőzni, hogy vonják vissza a vallomásukat. Most ez az ember szabad. A pápára hivatkozva. A demens vénemberre, ahogy Bayer úr mondta. De nem csak, hogy szabad. Ó nem ám. A priusza törölve és most figyelj: bármikor visszamehet gyermekek közé dolgozni

– mondta el a véleményét a témában Osváth Zsolt.

Novák Katalin botrányos kegyelmével korábban a Reggeliben is foglalkoztak:


Nyitókép: RTL

#Belföld#osváth zsolt#novák katalin#pedofil#igazgató#bicske

Címlapról ajánljuk