Belföld

Mészáros Lőrinc Budaörsről helikopterezett Ferihegyre, onnan luxusrepülőzött Marbellára

rtl.hurtl.hu

2024. február 6. 13:38

Úgy tűnik, Mészáros Lőrinc felcsúti milliárdos még csak végig sem nézte a meccset. 

Várkonyi Andrea múlt héten adott kitárulkozó interjút, amelyből az is kiderült, hogy kérte meg férje, Mészáros Lőrinc felcsúti milliárdos a kezét. Az üzletasszonyként is aktív egykori bemondónő azt sem tagadta: szempont volt, hogy a párja életszínvonala ne térjen el jelentősen lefelé az övétől.

Mészáros Lőrinc ezt a kritériumot teljesíti. Az Átlátszó cikke szerint a miniszterelnök barátjaként is ismert egykori gázszerelő – aki Puskás Akadémia elnöki szerepét is betölti – nemrég a dél-spanyolországi Marbellán járt, ahol az NB 1-es Puskás Akadémia FC edzőtáborát, illetve egyik felkészülési meccsét látogatta meg. A repülőgép-figyelő oldalak tanúsága szerint a felcsúti vállalkozó mindkét – vele korábban összefüggésbe hozott – légi járművet, azaz az OE-XWY lajstromjelzésű helikoptert és az OE-HUG jelű magánrepülőt is használta az utazásához.

Ajánló: Várkonyi Andrea egyre profibb üzletasszony, újabb vezetői posztot kapott

Egy repülésfigyelő alkalmazás szerint a Puskás Akadémia Sparta Praha elleni edzőmeccse előtti napon, január 24-én indult útnak az OE-XWY lajstromjelű helikopter, majd nem sokkal később Ferihegyen a privát jet jeladója is működésbe lépett. A gép a Marbellához legközelebbi magánrepülőket fogadó reptérre, Malagába repült.

Január 25-én, az edzőmeccs napján ugyanezeket a gépeket használva Mészáros Lőrinc előbb Ferihegyre, majd Budaörsre repült. Az Átlátszó a repülési adatokból arra következtet, hogy Mészáros a meccset nem is nézhette végig, az ugyanis 15:30-kor kezdődött, az OE-HUG pedig már 16:33-kor felszállt, és fél nyolckor már Ferihegyen volt. Innen pár perccel később indult tovább a helikopter Budaörsre.

Mészáros Lőrinc január 25-i látogatásával a Puskás Akadémia a Facebookon is elbüszkélkedett:


„Bemegyek, mindenkit kib*szok” – emlékszik a híres G-napra, amivel kezdetét vette az Orbán-Simicska háború kilenc éve? Itt felelevenítheti:


Nyitókép: Puskás Akadémia / Facebook

 

#Belföld#mészáros lőrinc#várkonyi andrea#helikopter#repülő#Marbella

Címlapról ajánljuk