Belföld

Borkai Zsoltnál bővül a család

rtl.hurtl.hu

2023. november 7. 11:22

A szexbotrányba keveredett volt polgármester fia erősen érintett az ügyben.

„A fiamnak mára sikeres vállalkozásai lettek. Megnősült, ott laknak nálunk, és büszkén árulhatom el, hogy áprilisban nagypapa leszek! Nagyon várjuk az első unoka születését, akiről már azt is tudjuk, hogy kislány lesz, és a feleségemmel együtt biztosak vagyunk abban, hogy alaposan el fogjuk kényeztetni” – válaszolta Borkai Zsolt a Kiskegyed kérdésére, amely azt firtatta, hogy megromlott-e a fiával a kapcsolata a történtek miatt.

A „történtek” alatt a lap Borkai szexbotrányát érti: mint arról beszámoltunk, az akkor még fideszes politikusról 2019 őszén jelent meg egy nagy botrányt okozó szexvideó, amit után az olimpiai bajnok lemondott győri polgármesteri pozíciójáról.

 A felvételek tanúsága szerint Borkai és barátja, Rákosfalvy Zoltán ügyvéd egy horvátországi jachton prostituáltak társaságában buliztak. A felvételek önmagukban is botrányt kavartak, hiszen egy magát konzervatívnak és kereszténynek valló párt házas politikusa volt a főszereplő, de hamarosan sok minden kiderült a Győrt irányító körről.

Korábban is ismert volt, csak nem kapott nagy figyelmet például az, hogy az Audi bővítéséhez szükséges földeket Rákosfalvy vásárolta fel, majd adta tovább nagy haszonnal az autógyárnak. Az is kiderült, hogy a polgármester fia havi egymilliós fizetést kap egy semmilyen tevékenységet nem végző cégtől.

Nyitókép: Facebook

#Belföld#borkai zsolt#unoka#győr#szexbotrány#jachtozás

Címlapról ajánljuk