Belföld

Dopeman felajánlkozott, hogy megcsinálná Orbán Viktor raplemezét: Összehozhatnánk valami nagyon f.szát

rtl.hurtl.hu

2023. október 26. 10:51

„Egy igazi OG-nak igazi old school gengszterrap dukál.”

Most láttam Apu instagram oldalán egy Straight Outta Felcsút címmel közzétett posztot, amiben drága Viktor bátyán a Trumptól kapott baseball sapkát fordítva vette a fejére – kezdi TikTok videóját Dopeman.

@dopemantv_official ELNÖKÖM! Itt az idő, most vagy soha…🎱🔥💣💥😎 Ha a 2 OG összefog, kő kövön nem marad…💪👊🥊 Csináljuk meg, és Viktor Apánk lerappeli Brüsszelt…💣💣💣 #foryou #fy #fyp #foryoupage #viral #viralvideo #viralvideos #neked #nekedbelegyen #orbánviktor #magyarrap #dopeman #d1g #majka #feketevonat #tko #ganxstazolee #producer #dopebeat #gengszterrap ♬ Straight Outta Compton - N.W.A.


Mint arról beszámoltunk, Donald Trump saját nevével ellátott sapkát küldött Orbán Viktornak, azt is ráírta, hogy „Viktor, nagyszerű vagy”. A gesztus értékét némileg kisebbíti, hogy Trump nemrég egy kampányrendezvényen arról beszélt, hogy „van egy fickó, Orbán Viktor, van, aki már hallott róla? Ő a világ egyik legerősebb vezetője, ő Törökország vezetője”. 

De vissza Dopeman-hez, aki úgy hallotta, hogy a miniszterelnök rappelni is szeretne. 

Ezúton felajánlom, hogy szívesen elkészítem az első lemezét vagy nótáját 

– jelentette be a rapper.

Dopemannek is elképzelése a követendő irányról: „Nem gondolom, hogy ilyen Trap irányba kéne elmennie, vagy Drill, vagy modern Hip Hop… Egy igazi OG-nak igazi old school gengszterrap dukál.”

Hogy meggyőzőbb legyen az ajánlata, a névjegyét is benyújtja: „És hát tudni kell azért azt, hogy Majka is általam futott be, a Fekete Vonat, a T.K.O…Ganxsta Zolee-nak is ÉN írtam a legnagyobb slágerét.”

És a drámai végkövetkeztetés sem hiányzik:

Úgyhogy itt az idő. Végre megbékülhetnénk a stúdióban és összehozhatnánk valami nagyon faszát. Úgyhogy itt vagyok. Várom a megkeresést. Straight Outta 8ker. Straight Otta Felcsút. Straight Outta Compton.

Nyitókép: Balogh Zoltán / MTI

#Belföld#dopeman#orbán viktor#rap#lemez

Címlapról ajánljuk