Belföld

Vajna Tímea 1,3 milliárd forintért árulja a II. kerületi luxusvilláját

rtl.hurtl.hu

2023. október 20. 20:05

Andy Vajna özvegye, Vajna Tímea 1,3 milliárd forintért árulja a 403 négyzetméteres, II. kerületi luxusvilláját. A horrorár ne tévesszen meg senkit, állítólag már ajánlatot is kapott.

1,3 milliárd forintért árulja budai luxusvilláját Vajna Tímea. A 1262 négyzetméteres telekre és a rajta lévő, 403 négyzetméteres házra pedig már ajánlat is érkezett – értesült a Blikk.

A lap szerint kezdetben sokan azt hitték, Tímea a 2019-ben elhunyt Andy Vajnával közös otthonukat árulja, ám mint kiderült, ez nem az az ingatlan, amiben a férjével együtt éltek. „Nem itt laktam Andyvel. Magamnak és a jövőbeli családomnak vettem ezt a gyönyörű, modern házat 2020-ban a II. kerületben, de mivel Amerikában töltöm az év nagy részét, nem akarom tovább fenntartani. Körülbelül háromszor aludtam benne tíz napot” – árulta el nemrégiben az Instagramon.

Vajna Timi emellett megosztotta annak az ingatlanirodának és értékesítőnek a nevét, aki az eladással foglalkozik, ez alapján pedig a bulvárlap megtalálta a hirdetést a luxusvilláról. Habár az 1,3 milliárdos irányár elsőre soknak tűnhet, a Blikk szerint

alig egy nap alatt többen is érdeklődtek, néhányuk meg is tekintette a luxusvillát, sőt már konkrét ajánlat is érkezett.

Mint írják, a II. kerület kiemelt, Vérhalom részén lévő, modern stílusban épült, háromszintes luxusvillájában 4 hálószoba, 2 gardrób, 3 fürdőszoba, egy hatalmas nappali, konyha és hozzá tartozó ebédlő, valamint dolgozószoba és tágas garázs is található. A lap forrása szerint

Andy Vajna halála után Timi úgy gondolta, ebben a házban új életet kezdhet majd. Vágyott arra, hogy találjon még egy olyan társat, akivel családot alapíthatnak, azonban végül Amerikában telepedett le, ahol szintén vett egy hasonló villát. Magyarországra pedig már nem tervez visszajönni.

Nyitókép: Balogh Zoltán / MTI Fotó

 

#Belföld#vajna tímea#luxusvilla#ii. kerület#buda#andy vajna#ingatlan

Címlapról ajánljuk