Belföld

Újraindulna a 270 milliós csalással vádolt, volt MSZP-s szegedi képviselő

rtl.hurtl.hu

2023. szeptember 4. 6:53

 A 11 gyerekes apát és társait 271 millió forintos, bűnszervezetben elkövetett áfacsalással vádolják, 9 évre küldenék börtönbe.

A nem kevesebb, mint 271 millió forintos áfacsalással vádolt Joób Márton elindulna a 2024-es önkormányzati választásokon, a körzetében a hétvégén egy kisebb fesztivált is rendezett, írja a Telex. Terveiről szeptemberben fog beszélni, és ha ismét ringbe száll egy szegedi közgyűlési képviselői helyért, azt biztosan függetlenként teszi majd – válaszolta a lap kérdésére a politikus.

Joób Márton korábban az MSZP színeiben politizált, ma már viszont függetlenként tevékenykedik: Újszeged egyik kertvárosi részét képviseli a szegedi közgyűlésben.

A képviselő nemrég „Újszegedi Vidám Napok” néven szervezett egy mini fesztivált a választókerületében, amely állítása szerint nem kampányrendezvény volt. A lap megemlíti, így a Joób Mártont azzal vádolják, hogy az ő vezetésével egy négy megyében működő bűnszervezetet hoztak létre, hogy piacon tudják tartani a szórólapterjesztéssel és műsorújság kiadásával foglalkozó cégét.

Joób Mártonnal korábban az RTL Híradója is beszélt az ellene indított eljárás kapcsán:

Fotó: RTL

#Belföld#mszp#szeged#újraindulás#Joób Márton

Címlapról ajánljuk