Belföld

A Carson Coma klipjében szereplő zenész szerint Bede Zsolt a kisfia társaságában, a nyílt utcán üvöltözött vele, hogy meg akarja b*szni

Mohos MátéMohos Máté

2023. augusztus 21. 20:30

Riger János ismert arcnak számít a punkszférában, nemrég a Carson Coma klipjében is szerepelt, ami komoly visszhangot keltett a szélsőjobboldali blogszférában.

„Konzervativ nemzeti keresztény Bede Zsolti ma az utcán a kisfia társaságában üvöltözik nekem, hogy meg akar b.szni. Még valami orális együttlétről is hadovált, csak nehezen volt érthető. Örülök, hogy coming outol nekem, de hogy ezt fényes nappal, az utcán, gyermekét is bevonva teszi, azért nekem furcsa” – számolt be ma délelőtti kalandjáról Riger János punkzenész.

Ismerőse kérdésére, hogy Riger mióta ilyen erkölcsös, annyit válaszolt: „ma délután óta, amióta egy apuka kb tízéves kisfia társaságában szexelni akart velem az utcán”.

Riger a Böiler nevű antifasiszta punkegyüttes frontembere, aki közösen lépett fel a Carson Comával a Budapest Parkban még június 15-én. Emellett a banda Feldobom a követ című dalának videoklipjében is szerepel. Ezen esetek miatt az utóbbi időkben komoly figyelmet kapott a szélsőjobboldali blogszférában, a Bede-féle Vadhajtások is írt róla.

Ezen médiumok elsődleges problémája Rigerrel az, hogy zenekarával, a Böilerrel többször énekelt rendőrök elleni erőszak elkövetéséről, illetve a hatóság kötelékeiben dolgozók meggyilkolásáról.

Korábban arról is beszámoltunk, hogy Bede a kisfia társaságában nemcsak arról beszél, hogy kit szeretne megbaszni, hanem a ferencvárosi szivárványszínű padhoz is magával vitte őt.


Nyitókép: YouTube / Facebook

#Belföld#Bede Zsolt#Carson Coma#gyerek#szex#punk#zenekar

Címlapról ajánljuk