Belföld

A Blikk szerint Habony Árpád unokatestvére volt a Szigeten balhézó milliárdos

rtl.hurtl.hu

2023. augusztus 17. 14:44

Ellenállt a rendőröknek, akik eltörték a karját intézkedés közben. 

Ahogy arról korábban beszámoltunk, igazoltatás közben eltörték a rendőrök egy fiatal kormányközeli vállalkozó karját vasárnap hajnalban a Szigetnél, miután a férfit botrányos viselkedése miatt kidobták a fesztiválról a biztonsági őrök.

A kormányközeli rokonsággal rendelkező milliárdos rokoni kapcsolatait emlegetve azzal fenyegette meg a rendőröket, hogy leszerelteti őket, és ellenállt a rendőröknek.

A Blikk úgy tudja, hogy a rendőröknek ellenszegülő vállalkozó nem más volt, mint a Club Tihany Üdülőközpont Zártkörűen Működő Részvénytársaság vezérigazgatója, Szetlik Gergő. A fiatal milliárdos befolyásos rokonsággal rendelkezik, a nagybátyja ugyanis Habony Árpád, a miniszterelnök tanácsadója. 

A 33 éves Szetliket 2020-ban nevezték ki a budapesti székhellyel rendelkező cég balatoni luxusszállójának első emberévé – emlékeztet a lap. 

Szetlik Gergő 2020 előtt médiakoncesszióban volt sikeres, testvérével együtt tulajdonosai voltak a Gong rádiónak is, majd tulajdonjogukat három éve Mészáros Lőrinc médiabirodalmának adták el. Szetlik ezután került a tihanyi luxushotel élére, mint a menedzsment legfiatalabb tagja vezérigazgató lett, úgy, hogy korábban nem szerzett gyakorlatot egy ilyen mérvű idegenfogalmi cég vezetésében. A fiatal vállalkozónak emellett volt egy 2020-ban bejegyezett videóterjesztéssel foglalkozó cége is, Mindfulness-meditációval, tudatos jelenléttel, figyelemmel, koncentrációval foglalkozó technikaanyagokat készítenek.

A Blikk az esettel kapcsolatban kereste a Club Tihany igazgatóságát, de egyelőre nem kaptak választ arra, mi a véleménye Szetlik Gergő vezérigazgatónak a történtekről.

Nyitókép: MTI/Balogh Zoltán

#Belföld#sziget#sziget fesztivál#habony árpád#szetlik gergő#rendőrség#milliárdos#kartörés

Címlapról ajánljuk