Belföld

Eladó Torgyán József egykori villája

rtl.hurtl.hu

2023. augusztus 10. 13:56

Az FKgP egykori elnöke 2000-ben vásárolta meg az ingatlant, akkor mindössze 50 millió forintért. Torgyán József korábbi villáját most majdnem 1 milliárd forintért árulják. 

A Pénzcentrum vette észre, hogy eladó Torgyán József egykori luxusvillája. A XII. kerületi ingatlan egy 1200 négyzetméteres telken fekszik, a villában van lift és szauna is, ráadásul vendégek fogadására is alkalmas, 6 hálószoba van benne.

Torgyán József 2017 januárjában halt meg, 85 éves volt. A Független Kisgazda-, Földmunkás- és Polgári Párt (FKgP) egykori elnöke 2000-ben vásárolta meg az ingatlant, akkor mindössze 50 millió forintért.

A lap azt írja, a néhai politikus a vagyonnyilatkozatában csak egy társasház egyhatod részét tüntette fel, a luxusvillát nem. Torgyán ezt azzal magyarázta, hogy azért nem tüntette fel, hogy a betörők nehogy megtudják, hol lakik.

Nyitókép: Otthonában, szűk családja körében 85. életévében elhunyt Torgyán József, a Független Kisgazdapárt volt elnöke, korábbi földművelésügyi és vidékfejlesztési miniszter. A felvétel a Portfolio Agrárszektor 2014 konferencián készült a siófoki Hotel Azur Wellness szállodában, 2014. december 4-én. MTI Fotó: Kovács Attila

#Belföld#torgyán józsef#villa#eladó#ingatlan#xii kerület

Címlapról ajánljuk