Belföld

Nyaral a NER-elit: szuperjachton fotózta le Mészáros Lőrincet és Várkonyi Andreát a 444

rtl.hurtl.hu

2023. augusztus 7. 7:54

Videó is készült a magyar NER-elitet nyaraltató luxushajó mozgásáról.

A 444 fotósa megtalálta és megörökítette  a NER legújabb szuperjachtját és lencsevégre kapta a fedélzeten Mészáros Lőrincet és Várkonyi Andreát is.

Mint írják, az új jacht 62 méteres, vagyis 23 százalékkal hosszabb, mint elődje, a  Seagull. Az új jacht a ROSE D’OR (Arany Rózsa) nevet viseli.


A portál Mészáros Lőrinc és családja nyaralását is nyomon követte az új szuperjachton. Eszerint a hajó július 31-én érkezett Nápolyba, onnan Mészáros Lőrinc gyerekeivel indult el Amalfi irányába. Augusztus 2-án járt Positano alatt, este Salernónál, másnap újra Nápolyban, ahol augusztus 3-án délután csatlakozott Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea. Ezt követően Capri, majd Sorrento következett.

A portál megjegyzi: a ROSE D’OR új építésű szuperjacht, amit 2023-ban adtak át tulajdonosának. Ebből a modellbőll összesen hármat építettek eddig. Hat kabinja van 12 vendég fogadására, a legénység 13 fős is lehet. Két medence található a fedélzeten.

Mint írják, hasonlóan a többi jachthoz (Lady Mrd, Seagull, Artemy) ez is Máltán lett regisztrálva. A Superyachtfan nevű oldal szerint az ára 75 millió dollár volt. 

Nyitókép (illusztráció): MTI/Koszticsák Szilárd

#Belföld#mészáros lőrinc#várkonyi andrea#444#luxus#NER#JACHT#arany rózsa

Címlapról ajánljuk