Belföld

Tiborcz István cége beszállt Mészáros Lőrinchez a Hatvanpuszta melletti golfklubba

rtl.hurtl.hu

2023. június 29. 10:27

A miniszterelnök veje Mészáros Lőrinc üzlettársa lett a golfklubban.

Közel 50 százalékos tulajdonrészt vásárolt a Hatvanpuszta melletti, alcsútdobozi Pannónia Golf & Country Clubban Tiborcz István cége, a BDPST Group. A  májusi bejelentést a Partizán Média szúrta ki a BDPST oldalán, írja a 24.hu.

Az adásvételről a BDPST Zrt. a Mészáros Lőrinc érdekeltségébe tartozó – brutálisan nyereséges – vagyonkezelő, a Talentis Group Zrt. kötött szerződést. A Máriavölgy Zrt. alaptőkéjének 49,76%-át kitevő részvénycsomag cserélt gazdát, az adásvételét követően 2023. májustól a BDPST Hotelmanagement Zrt. veszi át a klub üzemeltetését.

A miniszterelnök veje így Mészáros Lőrinc üzlettársa lett a golfklubban.

Mint arról beszámoltunk, Hadházy Ákos nemrég légi felvételeken mutatta meg, hogy milyen lett a miniszterelnök apjának tulajdonában lévő hatvanpusztai birtok. Orbán Viktor korábban azt mondta a beruházásról: náluk az a szokás, hogy a gyerekek nem beszélnek bele a szülők dolgaiba.

„Már csak a medencéket (kettő van belőle) és a kerti tavakat (három) kell vízzel feltölteni, és a pedagógusok végre megnyugodhatnak, hogy a miniszterelnök végre teljes pompájában élvezheti élete munkájának gyümölcsét” – fogalmazott Hadházy.

Nyitókép: Orbán Viktor / Facebook

#Belföld#hatvanpuszta#tiborcz istván#golf#mészáros lőrinc#orbán viktor#bdpst

Címlapról ajánljuk