Belföld

David Pressman alusisakos poszttal reagált Orbán Viktor sorosozó tweetjére

rtl.hurtl.hu

2023. június 12. 21:42

Úgy tűnik, végleg meghonosodott Magyaroszágon a twitteres adok-kapok műfaja.

Mi is beszámoltunk róla, hogy Orbán Viktor a Twitteren reagált arra, hogy Soros Görgy fia, Alexander vette át a milliárdos birodalmának igazgatását. A miniszterelnök egy jelenetet linkelt A Keresztapából, mellé pedig annyit írt: „Soros 2.0”.

Erre reagált David Pressman amerikai nagykövet, aki egy alufóliasisakos nőt ábrázoló gifet osztott meg reakcióként, és azt írta: „A kutyasípként működő összeesküvéselméletek olyanok, mint A Keresztapa 3 cselekménye: kiszámíthatóak, és aggasztóak”.


Korábban az RTL Híradó is beszámolt róla: as 92 éves magyar származású, Amerikában élő milliárdos az egyik fiának, a 37 éves Alexandernak adja át pénzügyi birodalma irányítását – ezt a Wall Street Journal írta meg. Soros Györgyöt nem csak üzletemberként ismerik világszerte: alapítványa legalább 120 országban támogatja az emberi jogok védelmét és a demokráciák fejlődését. Orbán Viktor neki köszönhetően tanulhatott Oxfordban, de a miniszterelnök néhány éve ellen fordult, azóta az egyik legfőbb ellenségének tartja.

#Belföld#david pressman#soros györgy#alexander soros#orbán viktor#twitter#keresztapa#gif

Címlapról ajánljuk