Belföld

Nagy Ervin Rákay Philipnek: Úgy viselkedtél, mint az ijedtében maga alá piszkító csivava

rtl.hurtl.hu

2023. június 7. 7:05

A színész visszaszólt a kormányzati influenszernek, aki a tanártüntetés miatt bírálta. 

„Sokat gondolkodtam, hogy érdemes-e Rákay úr fröcsögésére reagálnom, végül úgy döntöttem, hogy ha nem is érdemes, ezt most mégsem tudom szó nélkül hagyni” – kezdi posztját Nagy Ervin.

Mint arról a 24.hu beszámolt, a színész is részt vett múlt csütörtökön a státusztörvény elleni tanártüntetésen, és azt mondta többek között a portál által készített videóban: „Párizsban már égne az egész város. Ahhoz képest a magyar diákok szerintem rendkívül kulturáltak”. 

Rákay erre egyebek mellett azt írta a Facebookon: „Ha mégis mindenképpen oda vágysz, nem tartóztatunk! Schilling és Sárosdi nevű kollégáid is gigantikus karriert futottak be arrafelé: árufeltöltők egy helyi kisboltban. Sok szerencsét!”

Erre reagált most Nagy Ervin:

„Olyan kis harcias vagy a facebook biztonságos távolságában! Pedig pár nappal ezelőtt lett volna lehetőséged, hogy személyesen oszd meg velem a véleményedet, hiszen ott haladtál el mellettem a Haris közben. Akkor érdekes módon tovább vonultál, mint Gőgös Gúnár Gedeon. Úgy viselkedtél, mint az egyszeri csivava, aki a gazdi kezében veszettül csahol, ám mihelyt a flaszter valóságára kerül, ijedtében maga alá piszkít” – írja a színész. 

Megértem, hogy kiállásunk a pedagógusokért és a diákokért csípi a szemedet. Nyilván felfoghatatlan számodra a szolidaritás, abból a székből, ahol reggelente eldöntöd, hogy melyik arany színű merciddel - mert ugye kettő is van - indulj el naponta milliókért „tanácsot adni”

– folytatja Nagy.

 

Nyitókép: RTL / Reggeli

#Belföld#nagy ervin#rákay philip#csivava#státusztörvény#tanártüntetés#kiállás

Címlapról ajánljuk