Belföld

Hadházy szerint a közmédia lovagkeresztes riportere közölte vele, hogy utálja és azt állította a fiáról, hogy meg akarta ütni

rtl.hurtl.hu

2023. május 21. 14:47

A képviselő szerint fia „hetven kiló vasággyal”, és nem bunyózni ment a tüntetésre.

Érdekes szóváltásról töltött fel videót a Facebookra Hadházy Ákos független képviselő. A felvételen a közmédia riportere, az MTI volt hírigazgatója, Császár Attila látható, aki azt állítja, hogy a képviselő fia meg akarta ütni őt. A videó a parlament előtt készült a pénteki tüntetésen.

A képviselő arról beszél, hogy a lovagkeresztes sajtómunkatárs saját tévéje kamerája előtt közölte vele, hogy utálja: „Sajnos én csak azután indítottam a felvételt, hogy a pártállami propagandatévé vezető szerkesztője a saját kamerájuk előtt mondta el, MENNYIRE UTÁL engem. Ezt már nem merte megismételni az én telefonom előtt,” ahogy az a felvételen is látható.

Fiával való összetűzésről így írt:

Ennél alávalóbb, egészen aljas és szemtelen hazugsága az volt, hogy a fiam (aki 70 kiló vasággyal), őt »meg akarta ütni«. Persze az aljas propagandista jól tudja, hogy ezt is csak ő tudná bizonyítani, ha közzétenné a vágatlan felvételüket. De nem fogja.

Szerinte mindössze annyi történt, hogy fia mosolyogva beintett a sajtómunkatársnak, ami Hadházy szerint érthető reakció volt, mivel ez „a nemzetközi jelzés nagyon visszafogott volt ahhoz képest a keserűséghez képest, amit érez amiatt a sok mocskos és aljas hazugság miatt, amit az apjáról terjesztettek az elmúlt években”. A teljes felvételt itt lehet megnézni:

Megjegyzés: Cikkünk korábbi verziójában tévesen azt írtuk, hogy Császár Attila a HírTV, és nem a közmédia munkatársa. A tévedésért elnézést kérünk.

Nyitókép: Hadházy Ákos / Facebook

#Belföld#hadházy ákos#facebook#lovagkereszt#riporter#tüntetés#közmédia

Címlapról ajánljuk