Belföld

Aranyosi Péter szerint Orbán Viktor okosabb, mint bárki a hazai politikában, de nem Jedi lett, hanem sith

rtl.hurtl.hu

2023. május 15. 13:37

Szerinte Fábry Sándorral már nem lehet vitázni, és folyik a jövő ellopása.

Aranyosi Péterrel készített interjút a hvg.hu.

 A humorista sok-sok éven át dolgozott Fábry Sándorral:

Nagyon nehéz vele beszélni már, tulajdonképpen vitaképtelen. Ő az érveimet teljesen lesöpri, és utána már nem sokat tudunk egymással beszélni

 – mesélte a Fábryhoz fűződő kapcsolatáról, illetve annak hiányáról.

A jelen politikai viszonyokról megjegyezte:

„A magyar hatalmi elitnek köszönhetően – és nemcsak a Fideszt, hanem az ellenzéket is ide értem – az ország gátlástalan ellopása és a jövőnk ellopása történik éppen. Ezt viszont csak úgy lehet megtenni, ha nincs nemzeti minimum, különben számon lehetne sok mindent kérni ezeken az embereken. A másik legszomorúbb dolog, hogy folyatják ránk a gennyt, a gyűlölködést, hogy „halál Brüsszelre”, „halál a buzikra”. Ebben az országban küzdünk a démonokkal.”

Majd így folytatta:

Arról is szeretnék beszélni, de nem találok poént rá, hogy összeugrasztják az embereket, az oktatást lezüllesztik, a gondolkodást tönkreteszik itthon. Nagyon nagy bűnöket követnek el, amiket nem lehet három év alatt jóvátenni, és az embereknek pont a legrosszabb tulajdonságára játszanak rá. 

Miközben van egy ember, a miniszterelnök, aki okosabb, mint bárki a hazai politikai életben, jobban beszél, mint szinte bárki a politikai életben. Aki választhatta volna, hogy Jedi lovag lesz, mégis sith lett.”

Nyitókép: RTL

 

#Belföld#aranyosi péter#orbán viktor#jedi#sith#vélemény#csillagok háborúja#star wars#humorista

Címlapról ajánljuk