Belföld

Orbán Balázs egy félmilliós órát villanthatott

rtl.hurtl.hu

2023. április 21. 10:26

A miniszterelnök politikai igazgatója egy klasszikus, mindennapi órát hordhat bőrszíjon.

A Csukló Szpotting órás blog vette észre, hogy Orbán Viktor politkai igazgatója, Orbán Balázs egy Longines Conquest karórához nagyon hasonló modellt visel. Az Instagram-fiók szerint a fotón látható óra automata vagy kvarc, vagyis elemes szerkezetes is lehet. Ez az árat befolyásolja leginkább, mert míg a kvarc modellt már 300 ezer forint körüli összegért is meg lehet venni, addig az automata már nagyjából félmillió forintba kerül.

Ebből az órából sokféle létezik, méret alapján ez egy 41 milliméteres (van már 43 milliméteres is) automata szerkezetes verzió lehet.

– írja a Csukló Szpotting.


Orbán Balázs kifejezetten visszafogottnak számít kormányzati körökben óravásárlás terén, Szalay-Bobrovniczky Kristóf honvédelmi miniszter például egy 2,1 millió forintos Breitling Navitimerre nagyon hasonlító karórát viselt a soproni kormányülésen.

A nemzetközi és hazai politikusok legnagyobb véletlen óravillantásait, a Cartierben hatósági áras csirkemellre mutató Varga Judittól, Emmanuel Macronon és Vlagyimir Putyin szóvivőjén át ebben a cikkben szedtük össze.

Nyitókép: Orbán Balázs beszédet mond a Mathias Corvinus Collegium (MCC) második nemzetközi médiakonferenciáján 2023. január 25-én. Fotó: MTI/Bruzák Noémi

#Belföld#orbán balázs#karóra#orbán viktor#longines#conquest

Címlapról ajánljuk