Belföld

Orbán Viktornak nézték a gyerekek a mikuláscsomagot osztó Márki-Zay Pétert

rtl.hurtl.hu

2022. december 6. 16:38

A legjobbakkal is megesik az efféle hiba.

Ingyenes filmvetítésen vehettek részt három hódmezővásárhelyi iskola elsősei, akiknek az önkormányzat nevében Márki-Zay Péter polgármester, volt miniszterelnök-jelölt adott át mikuláscsomagokat.

A hírről a polgármester a Facebook-oldalán emlékezett meg. Hozzátette, hogy akadt egy vicces eset, amikor megjelent a gyerekek előtt.

„Az önkormányzat nevében Mikulás-csomagokat adtunk át a gyerekeknek, akik közül többen egyből felismertek és izgatottan felkiáltottak: ITT VAN ORBÁN VIKTOR!” – írta Márki-Zay.

Nemrég az RTL Híradónak is nyilatkozott a politikus arról, hogy nem 1,8 milliárd forintot, hanem majdnem 3 milliárdot utalt át Magyarországra az Action for Democracy nevű szervezet a választási kampány idején. Ez a titkosszolgálatok előzetes jelentéséből derült ki. A pénzből 1,8 milliárd jutott a Márki-Zay Péter vezette Mindenki Magyarországa Mozgalomnak, amely ennek nagy részét, 1,4 milliárdot a Datadat nevű cégcsoportnál költötte el. A volt ellenzéki miniszterelnökjelölt azt mondta, kampányanyagok készültek belőle.

Nyitókép: Facebook

#Belföld#márki-zay péter#mikulás#csomag#orbán viktor#hódmezővásárhely

Címlapról ajánljuk