Belföld

Simicska Lajosnak vendégháza van a Bakonyban, de nem ő adja át a szobakulcsokat

rtl.hurtl.hu

2022. szeptember 7. 6:29

Még állami támogatást is kapott a kegyvesztett vállalkozó.

Két napja már beszámoltunk arról a 444 nyomán, hogy hosszú idő után megint nyilvános eseményen tűnt fel a Fidesz egykori „pénztárnoka”, a pártban régóta kegyvesztetté vált Simicska Lajos. Az üzletember a hétvégén a díjugrató országos bajnokság döntőjén járt Szilvásváradon, ahol Anna lánya bronzérmes lett.

A Blikk azt írja, hogy Simicska Lajosnak egyetlen cége maradt, a kecske- és lótenyésztéssel foglalkozó Hárskúti Mezőgazdasági Zrt., és egy vendégházat is működtetnek a Bakonyban. Ennek azonban a vállalkozó felesége a többségi tulajdonosa.

Szeretettel vár a Simicska család vendégháza Hárskúton

– hirdetik a szálláshely honlapján. A vendégházban 45 ezer forinttól lehet szobát találni, de legalább két éjszakára kell foglalni. Szaunára, kerti grillezésre, közös böllérkedésre és vadászatra is van lehetőség, de nem a házigazdával. Nem Simicska Lajos adja át a szobakulcsokat, nem szokása felbukkanni a vendégek közt – mondta el a lapnak a vendégház munkatársa. A cikkből az is kiderül, hogy Simicskáék két éve 8 millió forintot kaptak a Magyar Turisztikai Ügynökségtől szálláshelyfejlesztésre.

Nyitókép (archív): RTL Híradó

#Belföld#simicska lajos#vendégház#bakony

Címlapról ajánljuk