Belföld

Videó: Orbán Viktor és Lévai Anikó nagyot nézett az Operában, amikor az igazgató elsütött egy tréfát

rtl.hurtl.hu

2022. március 16. 20:27

Ókovács Szilveszter viccelődött, de a miniszterelnök felesége ezt nem értékelte.

Márki-Zay Péter ellenzéki miniszterelnök-jelölt osztott meg egy videót Youtube-oldalán azzal a kommentárral, hogy ezt a felvételt eltávolították a közmédia tartalmait is megosztó Médiaklikk oldaláról.

A felvételen a felújított Operaház március 12-i nyitógálájának egy részlete látható, amelyen Ókovács Szilveszter igazgató, aki Orbán Viktor miniszterelnökhöz hasonlóan 12 éve van tisztségében, elsütött egy poént.

Hölgyeim és uraim! A segítséget szeretném megköszönni. Szeretném megköszönni a miniszterelnök úr huzamos bizalmát. Én csak tudom, mert lassan elérem azt a határt, ami még a magyar operaházi történetben nem volt. 12 év! Ezután már tényleg mindenkinek mennie kellett. Nem akarok ötleteket adni, de ez tényleg lassan elközeleg.

Ennél a pillanatnál az eseményeket közvetítő köztelevízió kamerája éppen a díszpáholyt mutatta, ahol Orbán Viktor és felesége, Lévai Anikó is ott volt. A vicc elhangzásánál Lévai kérdően nézett a mellette álló Orbánra, aki elmosolyodva, vállát megvonva fogadta a tréfát.


Nyitókép: Márki-Zay Péter / Youtube

#Belföld#orbán viktor#lévai anikó#opera#ókovács szilveszter

Címlapról ajánljuk