Belföld

Olyan szakértőt talált magának Gattyán György, aki feltűnt az Indexnél a tömeges felmondás előtt

rtl.hurtl.hu

2021. december 21. 18:23

Erdélyi Zsolt reklámszakember nem kampányfőnök, pusztán tanácsadó, állítja a milliárdos cége.

Szakértőként segíti a pártalapításba kezdő milliárdos üzletember, Gattyán György munkáját Erdélyi Zsolt „Superman” reklámszakember, aki az Index szerkesztőségének 2020-as, tömeges felmondása előtt tanácsadóként jelent meg a médiacégnél, annak átalakítása céljából. A Telexnek Gattyán cége, a Docler Holding megerősítette, hogy Erdélyi Zsoltnak idén november 1. óta van szerződése a „Legnagyobb Vállalkozás” munkatársaként, amely cég a milliárdos „digitalizációs célkitűzéseiben“ segít.

Bár Gattyán nemrég bejelentette, hogy pártot alapított Megoldás Mozgalom néven, a Docler Holding szerint a korábban az SZDSZ-nek is dolgozó Erdélyi nem a kampányban segít majd.„A mozgalomnak jelenleg nincs kampányfőnöke, mert a mozgalom nem kampányol. Erdélyi Zsolt szakértőként segíti Gattyán György munkáját” – írták. 

Megoldás Mozgalom néven egyelőre nem szerepel párt a bírósági nyilvántartásban, ennek kapcsán Gattyán cége azt írta a Telexnek:

A Megoldás Mozgalom bejegyzés alatt van, (…) bízunk abban, hogy idén még meglesz a jogerőre emelkedésről szóló bejegyzési határozat. (…) A mozgalom tagjai üzletemberek, barátok, a változásért tenni akaró emberek. Magáról a szervezeti felépítésről még korai beszélni, hiszen a Mozgalom a szervezetépítés fázisában van.

Nyitókép: Gattyán György, a Docler cégcsoport alapító-tulajdonosa a Fejér Megyei Gyermekvédelmi Központban tartott adományátadáson 2020. május 7-én. – Fotó: Koszticsák Szilárd / MTI

#Belföld#gattyán györgy#index#országgyűlési választás

Címlapról ajánljuk