Barátok közt

Előző rész (2017. szeptember 04.)

rtl.hurtl.hu

2017. szeptember 4. 22:10

Vajon sikerül-e Péternek plakátot készítenie Majorossal a filmjéhez? Vajon milyen bonyodalmat okoz, hogy Gizella a vártnál korábban ér haza? Ágnes eltemeti Ludwigot, de vajon megnyugodhat-e?

Péter megmutatja Ádámnak és Majorosnak az elkészült filmet, ami mindenkinek nagyon tetszik. Péter bejelenti, hogy szeretné a filmet benevezni egy fesztiválra, de kéne hozzá készíteni egy plakátot, amivel a filmet reklámozzák. Mivel Ádám is és Majoros is ráérnek, úgy döntenek, hogy egyből nekikezdenek. Amikor Ádám leugrik a kisboltba, hogy hozzon Majorosnak pár sört, összefut Hannával, aki bizonytalanul arról érdeklődik, hogy Ádám szerint Péter boldog-e. Később, Péter rájön arra, hogy Majorossal nemcsak filmet, de plakátot sem egyszerű feladat készíteni. Miután végeztek, Majoros összefut Hannával, és mivel nem tudja, hogy szakítottak, elkezdi neki Pétert dicsérni, és kijelenti, hogy Hanna igazán szerencsés, amiért ilyen kedves és tehetséges barátja van.

 

László bejelenti Vilmosnak és Bözsinek, hogy Gizella és Stella a vártnál kicsit hamarabb jönnek haza Londonból, és megkéri őket, hogy segítsenek neki egy kis ünnepséget szervezni a fogadásukra. László később elmondja a dolgot Pirosnak, aki – mivel tudja, hogy László titokban tartotta Gizella előtt azt, hogy a Rózsában dolgozik – felajánlja, hogy elkéri magát Krisztiántól, hogy ne legyen itt, amikor hazaérnek. László azonban közli vele, hogy erre nincs szükség, elvégre Piros Stella anyja, és joga van itt lenni. László később bevallja Vilmosnak, hogy lehet, hogy ez mégsem olyan jó ötlet, mire Vilmos azt tanácsolja neki, hogy László először kettesben beszéljen Gizellával arról, hogy Piros itt dolgozik, hogy legyen ideje feldolgozni a hírt. László szerint ez jó ötlet, de mivel Gizella és Stella a vártnál egy korábbi géppel jönnek haza, Gizella megdöbben, amikor az ünnepségre készülődő Pirost találja a lakásban.

 

Miután Ágnes látja, hogy a gödörbe esett Ludwig tényleg halott, először elkezdi a lábával rárugdosni a földet, hogy betemesse őt, de hamar rájön, hogy ezzel nem fog célt érni. Ekkor azonban meglát egy markológépet, aminek a segítségével betemeti a gödröt, és egy fadarabbal megjelöli a „sírt”. Attila és Liza ekkor rátalálnak Ágnesre, aki elmondja, mi történt, de Liza előtt elhallgatja, hogy lelőtte Ludwigot. Amikor hazaérnek és kettesben marad Attilával, Ágnes bevallja, hogy Ludwig igazából nem a nyakát törte ki az eséstől, ahogy korábban állította, hanem lelőtte őt. Attila és Ágnes ekkor amiatt kezdenek aggódni, hogy a Ludwigban maradt golyó árulkodó nyom lehet, ha előkerül a holttest.

 

 

 

#Barátok közt#illés péter#film#bonyodalom#bokros gizella#berényi ágnes#temetés#schneider ludwig

Címlapról ajánljuk