Barátok közt

Előző rész (2017. augusztus 21.)

rtl.hurtl.hu

2017. augusztus 21. 21:30

Vajon hogy sikerül kimásznia Ágnesnek a villa körül kialakult szorult helyzetből? Vajon mit lép Miklós, mikor megtudja, hogy hiányzik Juditnak? Emília és Félix új alapokra helyezik a kapcsolatukat. Hogy alakul Rudi és Natasa kapcsolata?

Miután Hanna Batával együtt felkereste Ágnest, hogy számon kérje rajta a villa eladását, Ágnes szorult helyzetbe kerül, és kénytelen bevallani, hogy azért kellett a pénz, mert Lizát elrabolták. Hanna ezek után úgy érzi, segítenie kell Ágnesen, és kifizeti Batának a 200 millió forintot, ám kiköti Ágnesnek, hogy egy héten belül szeretné visszakapni a pénzét, különben feljelentést tesz ellene a rendőrségen. Ágnes, aki még csak most árulja el Attilának a villa eladását, elmondja azt is, hogy van egy terve, hogy szerezze meg a pénzt. Vajon mire készül Ágnes?

 

Miklós nagyon szeretné meglátogatni Juditot, de tartja magát ahhoz, amit Judit kért tőle, hogy most egy ideig ne találkozzanak. Ottó közben megtudja Judittól, hogy annak ellenére, hogy azt mondta Miklósnak, ne találkozzanak, mégis nagyon hiányzik neki. Ottó felkeresi Miklóst, és elmondja neki, hogy szerinte Judit nagyon örülne neki, ha a kérése ellenére Miklós mégis meglátogatná. Vajon mit lép Miklós?

 

Miután Emília kiakad az eláztatott recept miatt, és Félix fejéhez vágja, hogy Iván receptjének elkészítése csak rá, Natasára és Irmára tartozik, Félix szomorúan hagyja ott Emíliát. Irma azt javasolja a tanácstalan Félixnek, hogy teremtsen új hagyományokat, Emíliát pedig figyelmezteti, hogy nem élhet örökké a múltban. Mindketten megfogadják a tanácsát, Félix piknikkel, Emília pedig Iván gyümölcsrizsével készül. Vajon sikerül kibékülniük?

 

Rudi és Natasa összefutnak a Fittlaborban, Rudi felveti Natasának, hogy ihatnának valamit délután együtt. Natasának csak akkor esik le, hogy Rudi randira hívta, amikor később Aliz felhívja a figyelmét arra, hogy Rudi nem szokott csakúgy, a barátkozás céljából csajokkal iszogatni. Natasa végül úgy dönt, elmegy a találkára Rudival. Míg Rudira vár, Péternek segít égőt cserélni a Fittlaborban. Rudi mikor belép a Fittlaborba, meglátja a csókolózó Pétert és Natasát.

 

#Barátok közt#berényi ágnes#szorult helyzet#berényi miklós#judit#morócz emília#felix#kapcsolat#vida rudi#kővári natasa#RTL Klub#rtl

Címlapról ajánljuk