Barátok közt

Előző rész (2017. augusztus 18.)

rtl.hurtl.hu

2017. augusztus 18. 21:20

Hogy reagál Miklós arra, hogy ismét Nóra képviseli Bandit? Hogy alakul Hanna és Péter kapcsolata a szakítás után? Hogy fogadja Emília Félix meglepetését? Ágnes lebukik Hanna előtt a villa eladásával.

Miután Nóra elmondta Gedeonnak, hogy Bandi újra őt akarja ügyvédjének, Gedeon azonnal elújságolja a hírt Miklósnak. Nóra megosztja a jó hírt Júliával, aki örül barátnője sikerének, de aggódva hívja fel a figyelmét arra, hogy nem könnyű dolgot vesz a nyakába, hiszen újra Ábellel kell dolgoznia. Miklós kezdetben nem örül Gedeon leváltásának, ám Nóra meggyőzi, Bandi bizalmát jelzi irányukban, hogy újra Nórát kérte meg, hogy képviselje őt a bíróságon.

 

Rudi féltékenykedik, mikor Natasát és Pétert együtt látja, azonban megtudja Pétertől, hogy Natasával csak barátok. Krisztián arra biztatja Rudit, tegye egyértelművé a szándékait Natasa irányába. Péter felveti Hannának, hogy a szakításuk után talán át kéne gondolniuk, mennyire jó ötlet, hogy a továbbiakban is egy lakásban lakjanak. Vajon Péter és Hanna szétköltözik?

 

Emília megtalálja elhunyt férje, Iván régi gyümölcsrizs-receptjét, így Irmával és Natasával kitalálják, hogy a régi idők emlékére megcsinálják újra az édességet. Félix megtudja a közös főzés tervét Irmától, és elhatározza, hogy meglepi Emíliát azzal, hogy a recept alapján bevásárol, és elkezdi megfőzni a gyümölcsrizst. Vajon mit szól majd Emília a meglepetéshez?

 

Hanna felkeresi Ágnest, és számonkéri, igaz-e, amit Judittól hallott, hogy Ágnes eladta a villát. Ágnes kimagyarázza a helyzetet, Hanna azonban tovább gyanakszik. Letölti a tulajdoni lapját, ami igazolja félelmét, a villa tulajdonosa jelenleg Bata Boróka. Hanna felkeresi Bata Borókát, majd nem sokkal később Hanna és Bata közösen keresik fel Ágnest, hogy tisztázzák a helyzetet. Vajon sikerül kivágnia magát Ágnesnak a szorult helyzetből?

 

#Barátok közt#berényi miklós#balogh nóra#berényi bandi#holman hanna#illés péter#szakítás#morócz emília#felix#meglepetés#berényi ágnes#lebukás

Címlapról ajánljuk