Barátok közt

Előző rész (2017. augusztus 17.)

rtl.hurtl.hu

2017. augusztus 17. 21:20

Vajon sikerül Ágnesnek eltitkolni a villa eladását? Nóra újra beszáll Bandi perébe. László titkolózásba kergeti Pirost. Vajon hogy reagál Natasa Hanna és Péter szakítására?

Miközben Hanna és Péter megbeszélték, hogy szüneteltetik a kapcsolatukat, Ottó talált Juditnak egy otthont, ahol elhelyezheti. Hanna és Ottó elhatározza, hogy a villában közlik az örömhírt Judittal, aki eközben véletlenül meghallja, amikor Ágnes kijelenti a villa új tulajdonosának, Bata Borókának, hogy a villa már Batáé. Amikor Judit elmeséli Ottónak és Hannának, hogy szerinte Ágnes eladta a villát, Hanna döbbenten szembesül azzal, hogy Judit talán igazat mond.

 

Ábel elmondja Nórának, hogy Norbi meglátogatta Bandit, és azt tanácsolja Nórának, hogy vegye rá Bandit, jelentse, hogy bántalmazták. Nóra Miklós segítségét kéri, hogy meggyőzzék Bandit a jelentésről, de Miklós nem támogatja a dolgot, mert attól fél, hogy ha Bandi jelentést tesz, akkor újra bántalmazni fogják őt az előzetesben. Miközben Miklós nekiesik Ábelnek, Bandi megkéri Nórát, hogy legyen újra az ügyvédje. Vajon Nóra vállalja újra a feladatot?

 

Piros döbbenten veszi tudomásul, hogy László eltitkolta Gizella elől, hogy Piros a Rózsa bisztróban kapott állást. Piros szerint el kéne mondaniuk Gizellának, hogy később ne legyen ebből félreértés, de László ragaszkodik az ellenkezőjéhez. Miután Piros megbeszéli a dolgot Júliával, mégis úgy dönt, hogy Lászlóval együtt titkolózik tovább.

 

Rudi és Natasa remekül szórakozik a Fittlaborban, és Rudi ezen fellelkesülve randira hívja a lányt, aki azonban elutasítja. Krisztián kiszagolja Rudi frusztrációját, és arra bíztatja a barátját, hogy próbálkozzon tovább Natasánál. Emília nem titkolja, hogy Rudit nem tartja Natasához illő férfinak, viszont Natasa saját magát is meglepve rájön, hogy jó pasinak tartja Rudit. Vajon hogy alakul Natasa szerelmi élete, miután megtudja, hogy Péter és Hanna szüneteltetik a kapcsolatukat?

 

#Barátok közt#berényi ágnes#titkolózás#villa#eladás#balogh nóra#berényi bandi#per#novák laci#holman hanna#illés péter#szakítás

Címlapról ajánljuk