Barátok közt

Előző rész (2017. augusztus 16.)

rtl.hurtl.hu

2017. augusztus 16. 21:20

Bandihoz váratlan látogató érkezik a kórházba. Rudi és Natasa közelebb kerülnek egymáshoz. László nem bírja elviselni, hogy Piros barátokat szerez a házban. Vajon Hanna és Péter kibékülnek?

Miután Ábel és Norbi beállítottak Nórához, Nóra megtudja, hogy Norbi szemének állapota javulni kezdett. Nóra örül, de szomorúan elmondja, hogy Bandi, a lépének elvesztésével viszont tényleg maradandó sérüléseket szenvedett az előzetesben. Nóra később elérzékenyül, elmondja Ábelnek, hogy érzelmileg nagyon megviseli ez az ügy. Eközben Gedeon meglehetősen érzéketlen módon inkább a pozitívumot látja Bandi sérülésében, ugyanis szerinte az majd empátiát ébreszt a bíróságon. Miklós, noha megérti ezt, gátlástalannak tartja a férfit. Bandihoz ezután váratlan látogató érkezik.

 

Irmának megfájdul a háta, ezért Emília azt javasolja, hogy menjenek el jógázni a Fittlaborba. Amikor Natasa tudomást szerez erről, ráparancsol Rudira, hogy hozzák kifogástalan állapotba a helyet, mert jön az anyja, és imponálni akar neki. Rudi és Natasa veszik az akadályt, Emíliáék jól érzik magukat, sőt Rudi és Natasa a közös esemény után még jobban összemelegednek.

 

László meglátja, hogy Piros Vilmosnak és Bözsinek sztorizgat, ezért számonkéri őt, hogy miért bandázik a házban, hiszen már úgyis csak két hétig marad. László elpanaszolja Vilmoséknak, hogy nagyon hiányzik neki Gizella, az egyetlen vigasz, hogy délután végre újból videócsetelnek majd. László meg is kezdi a videóbeszélgetést, ám amikor váratlanul Piros zavarja meg a pillanatot, László lecsapja a laptopot, ugyanis még nem mondta el Gizellának, hogy Piros a házban dolgozik. Vajon mit szól ehhez Piros?

 

Annak ellenére, hogy Hanna randevút tervez, Péter kedvetlenül elmegy otthonról. Péter ezután összefut Júliával, de nem vallja be neki, hogy bizonytalan lett a párkapcsolatát illetően. Miközben Péter azt látja a KisSzékben, hogy Natasa egyre jobban kijön Rudival, Hanna – Ádámmal beszélgetve – belátja, hogy valóban nem helyezett elég nagy hangsúlyt a kapcsolatára, és elhatározza, hogy teperni fog Péterért. Hanna meg is tenné az első lépést, azonban Péter közli, hogy szerinte jobb lenne, ha inkább szünetet tartanának. Vajon Péter mennyire gondolja ezt komolyan?

 

#Barátok közt#berényi bandi#látogató#kórház#vida rudi#kővári natasa#novák laci#barátság#piros#holman hanna#illés péter#békülés

Címlapról ajánljuk