Barátok közt

Előző rész (2017. augusztus 14.)

rtl.hurtl.hu

2017. augusztus 14. 21:20

Milyen megoldás jutott eszébe Nórának Bandi ügyében? Emília megkapja Félixtől az őszinteséget. Vajon beveszi Sári Krisztián és Tóbiás látványos szakítását? Elárulja-e Ludwig, hol van Liza?

Miután Bandi magához tér a kórházban, Miklós és Nóra megnyugtatják, hogy minden rendbe jön. Azonban miután távoznak, Nóra azzal szembesül, hogy a megtört és beteg Bandi látványa kiborította Miklóst. Nóra elárulja Júliának, hogy bűntudata van a helyzet miatt, de Júlia igyekszik felrázni, Nórát, hogy önmarcangolás helyett tanácsosabb volna a megoldással foglalkozni. Nóra közli is Miklóssal, hogy helyre akarja hozni a dolgokat, viszont ehhez Miklós józanságára is szüksége lesz. Nóra hosszú idő után találkozik Ábellel, és megkéri, beszéljenek Bandiról. Vajon mit forgat a fejében Nóra?

 

Mivel Emília otthon képtelen az írásra koncentrálni, úgy dönt, hogy a bisztróban folytatja a munkát egy kávé mellett. Piros megtudja Emíliától, hogy börtönpszichológus, aki a munkájáról ír szakkönyvet. Piros megemlíti, hogy ő is ült börtönben. Emília este megmutatja Félixnek, amit aznap írt, de Félix bevallja, hogy nem érti a szakszöveget. Vajon hogy esik Emíliának az őszinteség?

 

Aliz arra biztatja Krisztiánt, hogy mielőbb kezdje el elhinteni a jeleket Sári előtt, hogy Krisztián és Tóbiás kamu párkapcsolata a végét járja. Krisztián így is tesz, Sári pedig Tóbiástól is azt a megerősítést kapja, hogy a párkapcsolatuk haldoklik. Aliz is megerősíti a dolgot Sárinak, és elmondja neki, kár volt annak idején összehozni a két srácot. Ezt követően Sári egy ajándékkal áll elő, de Krisztián és Tóbiás kiböki, hogy már szakítottak. Aliz úgy érzi, hogy ezzel a hazugsággal túlmentek egy határon.

 

Ludwig újabb emailben tájékoztatja Ágnest, mi a teendő a megszerzett 200 millió Forinttal: Ágnesnek egy megjelölt kukába kell helyezni a pénz a parkban. Attila elkíséri Ágnest, a pénz bedobása után pedig végignézik, ahogyan egy közterület-fenntartó kiüríti a szemetest. Attila elhatározza, hogy követi a kukásautót, és arra kéri Ágnest, várja meg otthon a híreket, Attila azonban rossz hírekkel telefonál, a közterület-fenntartó észrevehette, és lerázta. Kisvártatva Ludwig is jelentkezik, és közli Ágnessel, hogy hatalmas hibát vétett, amiért ráuszította Attilát, ezért büntetést érdemel.

 

#Barátok közt#balogh nóra#berényi bandi#morócz emília#felix#őszinteség#bartha krisztián#nagy tóbiás#szakítás#schneider ludwig#liza

Címlapról ajánljuk