Barátok közt

Előző rész (2017. augusztus 09.)

rtl.hurtl.hu

2017. augusztus 9. 21:20

Júlia aggódik, hogy mindig Miklós árnyéka marad. Kristóf kilép az álházasság színjátékából. Vajon sikerül-e Vilmoséknak segítséget hívniuk? Vajon ki fogadja be Juditot?

Júlia arról panaszkodik Attilának, hogy Miklósnak bármennyire nagy lett a mellénye a Nádasival kötött szerződés óta, el kell, hogy ismerje, hogy zseniális húzás volt Miklóstól ez a dolog, Júlia pedig attól tart, hogy ő sosem lesz olyan vérbeli üzletember, mint Miklós. Később, amikor Nóra megjelenik Júliánál két báli ruhával, és megkérdi, hogy Júliának melyik tetszik jobban, Júlia keserűen megjegyzi, hogy ha az üzletben nem is, ruhákban legalább tud dönteni. Nóra rosszallva látja, hogy Miklós megint iszik, de Miklós megnyugtatja, hogy nem kell aggódnia, kézben tartja a helyzetet. Miklós eztán megtalálja Bandi óráját, amit Andrástól kapott, és felhívja Gedeont azzal, hogy be kéne az órát juttatni Bandinak. 

 

Kristóf kupaktanácsot hív össze azzal, hogy úgy akarja megoldani a Sári beköltözése okozta mindenki számára kínos helyzetet, hogy hosszabb időre elmegy a csokigyárba, úgyis meg akarja ismerni a gyár működését. Mivel ebbe mindenki beleegyezik, Kristóf közli Sárival is a döntését. Sári találkozik Richárddal, és elmondja neki, hogy habár Kristóf nyilvánvalóan „menekül”, még nincs minden veszve, mert ő akkor a többiekre fog koncentrálni, hátha ők belebuknak a színjátékba. Kristóf eztán búcsút vesz, és elmegy, magára hagyva, Alizt, Krisztiánt, Tóbiást és Rudit, hogy folytassák az előadást.  

 

Mivel Vilmos kificamította a bokáját, hamar kiderül, hogy vezetni sem képes, majd később az is, hogy ahol vannak, nincs térerő sem, úgyhogy nem tudnak segítséget hívni. Bözsi elmegy, hátha talál valami települést vagy egy forgalmas utat a környéken, de nem jár sikerrel. Nincs más hátra, a kocsiban kell tölteniük az éjszakát.

 

Ottó és Hanna hamarosan rájönnek, hogy Judit eltűnt a lakásból, és a keresésére indulnak. Juditot Ottó Miklósnál találja meg, akihez beállított hálóingben és papucsban. Ottó eztán rájön, hogy Judit mellé tényleg fel kell venni egy ápolót, aki állandóan mellette van, de Hanna lakásában már nincs ennyi hely. Ottó és Hanna ezért megkérik Miklóst, hogy nem mehetne-e Judit és az ápoló pár napra hozzá, és Miklós ha bizonytalanul is, de belemegy. Hannát később Nóra elbizonytalanítja azzal kapcsolatban, hogy jó döntés-e Miklóshoz küldeni Juditot, ezért amikor összefut Ágnessel, megkérdi, hogy Judit mehetne-e a villába. Ágnes ledöbben, hisz épp most készül eladni a villát.

 

#Barátok közt#aggodalom#illés júlia#berényi miklós#asztalos kristóf#színjáték#vili bácsi#judit

Címlapról ajánljuk