Barátok közt

Előző rész (2017. augusztus 07.)

rtl.hurtl.hu

2017. augusztus 7. 21:20

Vajon Ottó és Hanna kimenekíti Juditot? Vajon beköltözik Sári Kristófhoz és Tóbiáshoz? Vajon Ágnes közelebb jut Liza megmentéséhez? Miklós újra magához ragadja az irányítást a Berényi Kft.-ben.

Miután az előző epizódban Ottónak és Hannának nem sikerült megszöktetnie Juditot az otthonból, ahol el akarják lopni a veséjét, Ottó és Hanna azon tanakodnak, mitévők legyenek. Hanna kihallgatja Dr. Hoven telefonbeszélgetését, amelyből kiderül, hogy az orvos is benne van a szervlopó összeesküvésben. Ottó és Hanna új tervet eszel ki Judit azonnali megszöktetésére, ám az utolsó pillanatban ez is veszélybe kerül. Vajon sikerül megmenteni Juditot?

 

Miután az előző epizódban váratlanul beállított Kristófhoz Sári, most előadja, hogy annyira összevesztek Richárddal, hogy nem akar hazamenni, és nincs hova mennie. Tóbiás szerint Sári megint hazudik, és csak azért jött, hogy leleplezze őket. Kristóf sem hisz Sárinak, de miután kettesben is beszél vele, elbizonytalanodik, és arra jut, hogy nem dobhatja ki a testvérét. Miután Tóbiás megtudja, hogy Sári nagy valószínűséggel náluk marad, fájdalmas elhatározásra jut.

 

Miután Ágnes meghirdette eladásra a villát, már jelentkezik is egy vevő, aki akár kézpénzben is hajlandó lenne kifizetni a vételárat. Ágnes éppen a bútorokat mutogatja a vevőnek, amikor beállít Attila, aki azért ment át a villába, mert Ágnes túl régóta nem ment haza. Ágnes, aki titkolja Attila előtt, hogy arra készül, hogy eladja a jelenleg Hanna tulajdonában lévő villát, gyorsan kikíséri a vevőt, és azt hazudja Attilának, hogy csak az antikbútorokat és tárgyakat akarja pénzzé tenni, hogy ki tudja fizetni a Ludwig által követelt váltságdíjat. Amikor Ágnes visszaér Attilával a házba, döbbenten észleli, hogy egy ismeretlen számról hívják. Vajon Ludwig az? 

 

Júlia képtelen döntést hozni, amikor Nádasi egy újabb, a Berényi-vízzel közös együttműködésre tesz ajánlatot. Júlia Attilának panaszkodik arról, hogy attól fél, Nádasi kihátrál az ajánlatából, ha sokáig húzzák az időt, csakhogy Miklóst képtelen elérni telefonon, így nem tud tőle tanácsot kérni. Miklós eközben fürdőzni ment, és elfelejtette, hogy kikapcsolta a telefonját. Nóra azzal keresi meg Miklóst, hogy menjenek el együtt estélyi ruhát venni Timi első báljára. A vásárlás után a városban fotózkodó páros összefut Nádasival, aki elmeséli, hogy járt Júliával. Miklós egyértelművé teszi a férfi számára, hogy még mindig ő a Berényi Kft. feje.

 

#Barátok közt#menekülés#mayer ottó#holman hanna#költözés#berényi ágnes#megment#berényi miklós#rtl#RTL Klub

Címlapról ajánljuk