Barátok közt

Előző rész (2017. július 31.)

rtl.hurtl.hu

2017. július 31. 21:20

Vajon hogyan reagál Ágnes Ludwig zsarolására? Miért költözött haza Hanna ilyen hirtelen? Hogy alakul Vilmos békítő akciója? Az őszintesége bajba sodorja Pirost.

Miután Ágnes megtudta Ludwigtól, hogy fogva tartja Lizát, Ágnes sokkos állapotba kerül. Ludwig megfenyegeti Ágnest, csak akkor látja viszont Lizát, ha azt teszi, amit ő diktál. Nem kérhet senkitől segítséget, meg kell várnia, hogy Ludwig jelentkezzen. Ágnes azonban képtelen tétlenül ülni, megpróbálja telefonon elérni Lizát, de Liza telefonját Ludwig veszi fel. Viszont Ágnesnek legalább sikerül meggyőződnie, hogy Liza életben van, és eldönti, mindenáron megtalálja Lizát.

 

Miután Hanna váratlanul beállított azzal, hogy hazaköltözik, Péter meglepetten faggatja, mégis hogyhogy így döntött? Hanna elmondja, hogy úgy érezte, végleg elveszíti Pétert, ha Hannoverben marad. Péter örül Hannának, de úgy érzi, Hanna valamit eltitkol előle. Péter beszámol a kételyeiről Júliának is, aki szerint azonban Hanna hazaköltözése csupán Hanna Péter iránt érzett szerelmét bizonyítja. Vajon igaza van Júliának, vagy Hanna tényleg elhallgat Péter elől valamit?

 

Vilmos nem bírja nézni, hogy Nóra, Miklós és László folyamatosan veszekednek, úgy érzi, az ő felelőssége, hogy kibékítse őket. Bözsi és Vilmos kitalálják, hogy mindhármukat áthívják magukhoz estére úgy, hogy ne tudjanak egymás érkezéséről. Aztán majd Vilmos beszél a fejükkel. A terv jól alakul, Miklós, Nóra és László is megígéri, hogy átmegy este Vilmosékhoz, ám a békítő beszélgetés nem várt fordulatot vesz. Vajon sikerül Vilmosnak kibékítenie Miklóst Nórát és Lászlót?

 

Piros szókimondó természete miatt összetűzésbe kerül egy vendéggel a Rózsában, az esetet pedig Krisztián is végignézi. Krisztián, habár igazat ad Pirosnak, figyelmezteti, hogy pincérként Pirosnak mindig kedvesnek kell lennie a vendéggel, ez alapfeltétele annak, hogy Piros megtartsa a munkáját. Mindeközben Aliz kellemetlen helyzetbe kerül, mikor Piros a pasi ügyeiről faggatja. Aliz később elpanaszolja Krisztiánnak, hogy belefáradt az álházassággal együtt járó állandó hazudozásba. Azt se tudja, kinek, és mit mondhat a magánéletéről. Krisztián és Aliz rájönnek, hogy ezt a kérdést minél előbb tisztázniuk kell Kristóffal és Tóbiással.

 

#Barátok közt#berényi miklós#áldozat#vili bácsi#kővári natasa#illés péter#holman hanna#mayer ottó#piros#morócz emília#felix

Címlapról ajánljuk