Barátok közt

Előző rész (2017. július 26.)

rtl.hurtl.hu

2017. július 26. 21:20

Vajon mibe keveredik Natasa Félixet követve? Ádám megismerkedik a Tóbiásékra veszélyt jelentő Sárival. Júlia magyarázkodni kényszerül döntései miatt. Milán hogyan békíti ki végül Lucát?

Natasa egyre izgatottabban követi Félixet, aki láthatóan készül valamire a „lopott” képpel. Eközben Emília elgondolkozik Irma ötletén, aki felveti, hogy Emília a felszabadult energiáit a könyvírásban kamatoztathatná. Natasa egy óvatlan pillanatban lebukik, hogy követi Félixet, és a férfi haragra gerjed. Natasa bevallja, hogy csak aggódott Félixért. Félix elérzékenyül, belátja, hogy jobban tenné, ha végleg felhagyna a bűnözéssel, sőt bölcs tanácsot is ad Natasának: béküljön ki az anyjával. Később közösen elégetik a festményt.

 

Miután Tóbiás és Ádám összevesztek, Krisztián és Aliz csitítani próbálja a tomboló Tóbiást, Ádám pedig úgy dönt, elköltözik. A viszály tehát nem oldódott meg, azonban Ádám ekkor megismerkedik az álházassággal titkolózó Tóbiásék fő ellenségével, Sárival. De vajon bosszút áll Ádám az őt ért sérelmek miatt?

 

Attila szerint nincs rendben, hogy Júlia Tóbiással végezteti el a házimunkát. Habár Júlia meg van győződve arról, hogy nem lőtt túl a célon, azért rákérdez Tóbiásnál is, hogy valóban belefért-e neki, hogy Mátéval foglalkozzon. Eközben Péter megtudja, hogy Júlia más filmessel vágatta újra a PR filmet, ezért számon kéri az anyját. Júlia magyarázkodni kényszerül a családja előtt mind a filmes döntéssel, mind Tóbiás kisegítésével kapcsolatban, de észérvekkel megvédi magát: neki most – Miklós nélkül – a Kft. érdekeit kell szem előtt tartania. Vajon Attila és Péter belátják, hogy túlzásba estek?

 

Hiába várja Milán a meglepetés koncerttel Lucát, Luca csak nem akar felbukkanni. Bözsi eközben helyreteszi Lucát, és ráveszi, hogy fogadja el Milán meghívását, és járjon utána, milyen meglepetéssel készülnek neki. Azonban mire Luca a KisSzékbe ér, a bandának már távoznia kellett. a bandának már el kell mennie egy fellépésre. Rudinak mentőötlete támad: Milánnak kellene énekelnie. Rudi pedig majd gitározik. Milán elfogadja a kihívást, énekel, ezért Luca, ha lehet, még szerelmesebb lesz Milánba.

 

#Barátok közt#kővári natasa#felix#bokros ádám#megismerkedés#illés júlia#magyarázkodás#markovics milán#luca#békülés

Címlapról ajánljuk