Barátok közt

Előző rész (2017. július 24.)

rtl.hurtl.hu

2017. július 24. 21:20

Sikerül-e Ágnesnek rávennie Lizát, hogy elmenjen a Komolyzeneszigetre? László áldását adja, hogy Piros átmenetileg a bisztróban dolgozzon. Milán Emília felvidítása miatt elhalasztja a Lucával való randiját. Ádám megtudja Alizék titkát.

 

Amikor Ludwig helyzetbe kerül, majdnem él a lehetőséggel, hogy rajta üssön Ágnesen, azonban az utolsó pillanatban inkább távozik a villából. Attila betartva Lizának tett ígéretét, beszél Ágnessel, aki viszont továbbra is állítja, hogy remekül van. Kétértelműen hozzáfűzi, hogy újra vannak céljai. Eközben Ludwig elmondja Tóbiásnak, hogy már nem sokéig él vissza a vendégszeretetével. Liza pedig úgy dönt, elmegy a Komolyzeneszigetre.

 

László teljesen kiakad, amiért a megbeszéltek ellenére Piros munkát vállalt a bisztróban. Krisztián tudomást szerez arról, hogy Piros nem kérte László áldását a munkára, így kénytelen eltekinteni Piros alkalmazásától. Júlia közli Lászlóval, hogy szerinte Piros igenis megérdemelne egy esélyt, pláne, hogy a plusz munkából származó jövedelmét Stellára szeretné fordítani. László végül áldását adja arra, hogy míg Stella külföldön tartózkodik, Piros átmenetileg munkát vállaljon a bisztróban.

 

Milán és Luca újra randira készülnek, Luca már alig várja, hogy előrukkoljon a speciális délelőtti randira kitalált meglepetésével. Luca lelkesen újságolja Aliznak, hogy mennyire jól kijönnek Milánnal, Aliz viszont óvatosságra inti. Milán éppen készülne a megbeszélt randira, amikor észreveszi a Natasa miatt szomorkodó Emíliát, akinél ráadásul a polc is leszakadt. Milán elhatározza, hogy jobb kedvre deríti, és megszereli a leszakadt polcot, ezért kicsit későbbre tolja a randit. De vajon mit szól ehhez a meglepetésre készülő Luca?

 

Ádám úgy érzi, minden barátját elmarta saját maga mellől, de Péter biztosítja, hogy neki semmi baja vele. Kristóf figyelmezteti Tóbiást, hogy éppen elég bajuk van az Ádámra való neheztelés nélkül is, ezért azt javasolja, hogy Tóbiás igyekezzen megbocsátani Ádámnak. Ádám talál egy levelet a postaládáknál Asztalos Kristófné Fekete Aliznak címezve, amit meglehetősen furcsának talál. Aliz kénytelen elmondani Ádámnak, hogy érdekházasságot kötött Kristóffal. Vajon képes lesz Ádám megőrizni a titkot?

#Barátok közt#berényi ágnes#liza#novák laci#áldás#piros#morócz emília#luca#randi#bokros ádám#titok

Címlapról ajánljuk