Barátok közt

Előző rész (2017. július 21.)

rtl.hurtl.hu

2017. július 21. 21:20

Ludwig lépéselőnybe kerül Ágnessel szemben. Tóbiás eléri, hogy Ádámot kiközösítsék. Vajon hogy fogadja László, hogy Piros munkát kap a Rózsában? Vajon Natasa kibékül végre Emíliával?

Miután Ágnes bejelentette Lizának, hogy befizette a lányt a Komolyzeneszigetre, Liza egyre inkább gyanakszik, hogy Ágnes meglepetése mögött hátsó szándék húzódik. Ágnes azonban arra bíztatja Lizát, hogy nyugodtan menjen el. Liza megosztja aggodalmát Attilával is, aki annyiban osztja Liza véleményét, hogy Ágnes furcsán viselkedik, ugyanakkor mivel továbbra sem hiszi el Lizának, hogy a lány Ludwigot látta korábban a parkban, tagadja, hogy Ágnes veszélyben lenne. Attila mindenesetre megígéri Lizának, hogy rákérdez Ágnesnél a problémára. Ludwignak kapóra jön, hogy Tóbiás kis ideig nem látogatja, ezért kilopózik, hogy elhozza az antik pisztolyait a villából. A villában ólálkodó Ludwig döbbenten veszi észre, hogy Ágnes is ott van. Vajon leszámolnak egymással?

 

A nászútról hazaérkezett Krisztián egy üveg ajándék whiskyvel akarja megköszönni Ádámnak, hogy beugrott helyette a Rózsába, amíg ő vidéken volt. Tóbiás azonban figyelmezteti Krisztiánt, hogy jobb, ha nem barátkozik Ádámmal, mert Ádám mindenkire csak bajt hoz. Tóbiás Kristóf és Aliz érzelmeire is hat: elmagyarázza nekik, hogy miért nem fog soha megbocsájtani Ádámnak. Ádám, aki azt hiszi, hogy a nászutas társaságtól kapta a whiskyt, örömmel felajánlja, hogy igyák megy együtt. Tóbiásék azonban egy emberként utasítják el Ádám ajánlatát. Vajon rendeződhet valaha Tóbiás és Ádám kapcsolata?

 

Piros állásra jelentkezik Krisztiánnál. Krisztiánnak szimpatikus a nő, de kiköti, hogy csak akkor veszi fel a Rózsába, ha ebbe László is beleegyezik. László egyértelműen elutasítja, hogy Piros a Rózsában dolgozzon, mert attól fél, hogy Piros túl közel kerül Stellához. László vívódik, hogy jól döntött-e, amikor letiltotta Pirost a munkáról. Vajon Piros hallgat Lászlóra?

 

Irma szeretné Natasát is meghívni a vacsorára, amit Emília és Nóra jobb kedvre derítése végett rendez, de Emília sejti, hogy Natasa nem fogadja el a meghívást. Emília szeretné kivárni, hogy most Natasa közeledjen felé. Irma meghívja Bözsit is a vacsorára, Natasa azonban egyértelműen elutasítja a meghívást. A vacsora jó hangulatban telik, majd amikor Emília és Nóra kettesben maradnak, Nóra elmeséli Emíliának, hogy mi történt Bandi tárgyalásán. A két barátnő bevallja egymásnak, hogy vacsora közben is a problémáikon járt az eszük, viszont nagy kincs, hogy erről egymással őszintén beszélhetnek.

 

#Barátok közt#schneider ludwig#berényi ágnes#nagy tóbiás#bokros ádám#novák laci#piros#munka#kővári natasa#békülés#morócz emília#RTL Klub#rtl

Címlapról ajánljuk