Barátok közt

Előző rész (2017. július 12.)

rtl.hurtl.hu

2017. július 12. 21:20

Ágnes úgy dönt, felveszi a harcot Ludwig ellen. Gizella és Stella elutaznak Londonba. Tóbiás elhatározza, hogy elárulja Attilának, hogy Ludwig él, és a házban van. Nóra úgy dönt, hogy ő idézteti be Vilmost a bíróságra.

Miközben Tóbiás a gangon őrködik, Ágnes Ludwig után kutakodik Zsófi régi lakásában. Ágnes az egyértelműen Ludwigra utaló jeleken kívül talál egy felettébb nyugtalanító albumot, amelyből arra következtet, hogy Ludwig végezni akar vele és Lizával is. Ágnes a fejébe veszi, hogy felveszi a harcot Ludwig ellen, ezért arra kéri Tóbiást, hogy viselkedjen úgy Ludwig előtt, mintha semmi sem történt volna. Ludwig lehordja Tóbiást, amiért el kellett hagynia a lakást, majd megrendeli a sírkövet, rajta a saját, Ágnes és Liza nevével. Vajon Ágnes képes lesz megállítani Ludwigot?

 

Gizella és László megveszik a londoni repülőjegyeket. Stella is lelkes az utazás miatt, egyedül az bántja, hogy Piros nem mehet velük. Piros megköszöni Júliának, hogy a tanácsával segítette, és megosztja vele az aggodalmát is, hogy másodállást kell találnia, hogy beszállhasson Stella londoni útjának finanszírozásába. Piros elvállal egy alkalmi munkát, ezért nem tudja kikísérni Stellát a repülőtérre. Krisztián panaszkodik Lászlónak, mert Gizella utazása nehéz helyzetbe hozza: hirtelen nem tud senkit, aki helyettesíthetné Gizellát a Rózsában.

 

Tóbiás sikeresen fedezi Ágnest a gangon, és elhiteti a hazafelé tartó Júliával, hogy csak beugrott meglocsolni Zsófi virágait. Ágnes zavart viselkedése felkelti Attila gyanúját, ám Ágnesen másnap már nyoma sincs a traumának. Kristóf rávezeti Tóbiást arra, hogy segítséget kell kérniük Attilától, mert Ágnes nem biztos, hogy képes egyedül megvédeni magát. Vajon Tóbiásnak sikerül értesítenie Attilát a Ludwig jelentette veszélyről?

 

Miután Nóra találkozik Ábellel, és kiszedi belőle, hogy a férfi csak abban az esetben fogja beidéztetni Vilmost, ha az ásványvízüzem megnyitóján készült felvétel nem bizonyul elégségesnek, megnyugtatja Bandit, hogy továbbra is számíthat rá ügyvédként, majd pedig arról biztosítja Vilmost, hogy a vád egyelőre nem szándékozik beidéztetni őt tanúként Bandi tárgyalására. Vilmos ezen fellelkesül, ám nem sejti, hogy a tanúvallomás elkerülhetetlen lesz számára. Nóra ugyanis új taktikát talál ki, és úgy dönt, Ábel helyett ő fogja beidéztetni Vilmost.

 

#Barátok közt#berényi ágnes#ludwig#harc#bokros gizi#stella#utazás#nagy tóbiás#berényi attila#döntés

Címlapról ajánljuk