Barátok közt

Előző rész (2017. június 30.)

rtl.hurtl.hu

2017. június 30. 21:20

Vajon hogy viseli Emília, hogy szakítania kellett Félix-szel? Júlia, mivel nem bírja egyedül a Kft ügyeit, titkárnőt keres. Vajon Tóbiás képes magában tartani súlyos titkát? Ludwig berendezkedik a Mátyás király téri életre…

Mivel az előző epizódban Emília szakított Félix-szel, a férfi távozik. Ez feltűnik Natasának is, aki egy szerencsétlen megjegyzést tesz a helyzetre, így összeveszik az egyébként is feszült Emíliával. Mindkét nő sajnálja, hogy nem értettek szót egymással, és a békülésen törik a fejüket, ám arra nem számítanak, hogy engesztelésképp egyforma meglepetéssel kedveskednek egymásnak. A lányok megállapítják, hogy a legfontosabb, hogy számíthatnak egymásra, eközben pedig Félix újabb sötét ügyletbe kezd Rudival.

 

Júlia azzal szembesül, hogy képtelen egyedül megbirkózni a cég ügyeivel, ezért úgy dönt, hogy titkár(nő)t fog keresni. Júlia a legtöbb jelentkezőt elhajtja, ám megakad a szeme egy jóképű, fiatal fiún. A srác – Júlia szerint – alkalmas lenne a pozícióra, de a féltékeny Attila meggyőzi Júliát, hogy a fiú nem elég jó. A nézeteltérést egy ideiglenes megoldással zárják le: amíg nincs jobb megoldás, Attila lesz Júlia titkára.

 

Tóbiás nem engedi, hogy Kristóf és Aliz Zsófi lakásában lakjanak, (hogy átverjék Sárit), ezért a többiek kiakadnak. Kristóf megpróbálja megtudni a pálfordulás okát, de nem jár sikerrel. Később Aliz és Kristóf a bankba mennek, hogy az álházassággal felvegyék a hitelt, azonban Krisztiánnak úgy tűnik nincs ínyére, hogy bátyja lakása ezután Aliz nevén lesz. Mikor úgy tűnik, hogy sínen a hitel, Kristóf visszatér Tóbiásnál a Zsófi-lakás témára, ezért Tóbiás nagy nehezen elárulja Kristófnak, hogy Ludwig zsarolása miatt tabu a lakás.  

 

Ágnes elhatározza, hogy bejelenti a rendőrségen, hogy Ludwig életben van. Eközben Ludwig kialakítja napi rutinját: Tóbiással intéztet el minden hétköznapi feladatot, például a bevásárlást. Tóbiás szerint ezt lehetetlen hosszú távon kivitelezni, azonban Ludwig sakkban tartja a srácot a hamis tanúzás vádjával. Ágnes megtudja, hogy a rendőrség nem tud mit kezdeni a bejelentéssel, hiszen Ágnes egyszer már azonosította a halottnak hitt férfit, ezért kiborul, de Attila megnyugtatja: míg nála laknak nem eshet bántódásuk. Ám eközben Ludwig egyre otthonosabban érzi magát a Mátyás király téren…

 

#Barátok közt#morócz emília#szakítás#felix#illés júlia#berényi kft.#nagy tóbiás#titok#schneider ludwig#RTL Klub#rtl

Címlapról ajánljuk