Barátok közt

Barátok közt: Ez történt a 23. héten

rtl.hurtl.hu

2017. június 9. 21:20

Júlia Miklós tudta nélkül hoz meg egy lényeges döntést, ami nem várt következményekkel jár. Brigitta kegyetlen terve úgy tűnik, hogy sikeres lehet. Gigi szörnyű dolgot tesz a kicsi Bencével. Kristóf hibát követ el Tóbiással kapcsolatban. Emília és Félix kapcsolata nem úgy alakul, ahogy azt eltervezték. Bandi bíróságon való szereplése nem a várakozásoknak megfelelően alakul. Péter újabb inspirációt kap a filmjéhez.

Gizella és László látják, hogy Stella szeretne Pirossal lenni, ezért elhívják magukkal a nőt a Rózsába, ahol Piros beszámol arról, hogy azért nem jelentkezett eddig, mert előbb rendbe akarta szedni az életét, ami mostanra sikerült neki: van állása és élettársa, akivel egy kis házat bérelnek vidéken. Amikor Stella kikíséri Pirost, Piros megígéri neki, hogy ezentúl gyakrabban látják majd egymást.

 

 

 

Amíg Júlia megköszöni Ágnesnek, hogy megkérte Tóbiást, hogy segítsen a céges számlákkal, Miklós megtudja, hogy újabban Tóbiás is bedolgozik a Kft-be. Miklós kiakad, és rákérdez Júliánál, hogy miért dolgozik Tóbiás náluk az ő tudta nélkül. Júlia elmagyarázza Miklósnak, mennyire jól jön neki Tóbiás segítsége, majd meg is kéri Tóbiást, hogy maradjon még egy napra.

 

Brigitta egy üveg borral érkezik Ágneshez, hogy megköszönje neki, amiért a vallomásával segítette őt Louis ellen. Mivel az a titkos terve, hogy mérget csempész Ágnes italába, indítványozza, hogy bontsák ki a bort, és ünnepeljenek. Ágnes belemegy, és Brigitta sikeresen belecsempészi a mérget a pohárba, ám Ágnes végül nem iszik a borból.

 

 

Brigitta később egy Ágnesnek szánt ajándékkal lepi meg Lizát. Liza hazaviszi az ajándék bonbont, amit Ágnes el is fogyaszt, így kínzó hallucináció tör rá álmában.

 

 

Habár Gigi úgy tesz, mintha lelkiismeret-furdalás gyötörné Zsófi miatt, azért mégis hagyja magát meggyőzni Ádám által, hogy utazzanak el kettesben Splitbe. Tóbiás Gigire bízza Bencét. Gigi megkéri Ádámot, hogy külön menjenek Horvátországba – és csak ott találkozzanak. Ádám beleegyezik ebbe, ám azt nem sejti, hogy a kérés oka az, hogy Gigi Bencét is magával vihesse az útra. Tóbiás később zaklatottan meséli a Rómából hazaérő Zsófinak, hogy Gigi eltűnt Bencével. Zsófi és Tóbiás Gigi lakását átkutatva rájönnek, hogy Gigi súlyos mentális problémákkal küzd, és mindvégig meg akarta szerezni magának Bencét és Ádámot.

 

 

Miután Zsófi és Tóbiás megtudja, hol van Gigi, a nyomába erednek. Ádám közben megérkezik a szállodába, és számonkéri Gigit, aki Ádám elutasító viselkedése miatt kezdi elveszíteni a fejét és azzal fenyegetőzik, hogy kidobja Bencét az erkélyről.

 

 

Aliz arra kéri Tóbiást, jelezze végre az online táblázatban, hogy melyik időpont alkalmas neki az esküvőre, azonban Tóbiásnak – a Kft-s munkája miatt – nincs erre ideje. Alizék később megtudják a hazatérő Kristóftól, hogy Sáriék terve miatt nincs vesztegetni való idejük az érdekházasság megkötésével kapcsolatban, együtt próbálják meggyőzni Tóbiást, hogy felgyorsítsák az eseményeket. Tóbiás azonban kiakad az elvárásoktól, összekap a többiekkel. Kristóf ezért közli, hogy akkor majd más tanút keres.

 

 

 

Miután előző este Emília rajtakapta Milánt, hogy Félix egyik lopott képét rejtegeti, Emília számon kéri a hazatérő Félixet, Milán és Félix pedig mindenről beszámolnak. Emíliát sokkolja a hír, hogy Milán és Félix biztosítási csalásba keveredett, az azonban még inkább bántja, hogy Félix ismét hazudott neki. Félix belátja, hogy nem szabadott volna titkolóznia Emília előtt, felajánlja, hogy elköltözik pár napra, amíg Emília végiggondolja a dolgokat.

 

 

 

Bandi és a szemtanú szembesítésén Nórának sikerül elbizonytalanítania a bírónőt abban, hogy hiteles a tanú vallomása. Miután Nóra bizonyítja, hogy a tanú nem feltétlenül látta jól az eseményeket, egy váratlan helyzetben Bandi elveszíti a fejét és a tanúnak támad. Huszti jóindulatúan figyelmezteti Nórát, hogy Bandi viselkedésén csúszhat el az ügy.

 

Miután kiderült, hogy Majoros mégis vállalja a filmforgatást, Péter újra beleveti magát a melóba, és megkéri Natasát, hogy helyettesítse a KisSzékben. Natasa elvállalja a feladatot. Péter megkéri Rudit, hogy segítsen be Natasának, és felveti, hogy akár hosszútávon is alkalmazná. Natasa Rudi beszámolóját tévesen úgy értelmezi, hogy Péter már döntött és Hannához költözik. Natasa ezután veszélyes helyzetbe kerül a KisSzékben.

 

 

 

#Barátok közt#illés júlia#berényi miklós#döntés#brigitta#berényi ágnes#gigi#kapcsolat#emilia#felix#berényi bandi#RTL Klub#rtl

Címlapról ajánljuk