Barátok közt

Előző rész (2017. május 26.)

rtl.hurtl.hu

2017. május 26. 22:00

Vajon Rudi mihez kezd Félix megrongált festményével? Péter Natasán vezeti le a Hanna miatti frusztrációját. Tóbiás bűntudata egyre nő az érdekházasság miatt. Vajon Brigitta sikeresen elaltatja Ágnes gyanúját?

Milán bevallja Rudinak, hogy azért szakadt el Félix egyik milliókat érő festménye, mert versenyeztette Vendelt és Szilárdot. Rudi megkéri Zsófit, hogy hozza helyre a festményt, de Zsófi elutasítja, mondván ő nem restaurátor. Rudi kénytelen bevallani Félixnek, hogy elszakadt a festmény, elhallgatva Milán érintettségét, magára vállalja a felelősséget. Félix egy hetet ad Rudinak arra, hogy megadja neki a pénzt, amitől elesett. A bűntudatos Milán meghökkentő ötlettel áll elő Rudinak, a pénz megszerzésére.

 

Péter rosszkedvűen érkezik haza az üres lakásba Hannoverből. Péter a frusztrációját első körben Milánon vezeti le, mert nem tetszik neki, ahogy Natasa átrendezte a KisSzéket. Péter összefut Júliával és elpanaszolja neki, hogy Hannával veszekedve váltak el, mert Hanna továbbra sem látogat haza, hiába kérte tőle Péter. Natasa boldogan üdvözli Pétert, de arra nem számít, hogy Péter csúnyán lehordja, mert a megkérdezése nélkül rendezkedett a KisSzékben.

 

Aliz próbálja kiengesztelni Bözsit, amiért hazugságra kényszerítette, Bözsi azonban nem enyhül meg. Aliz elpanaszolja bánatát Krisztiánnak, aki szerint nem lesz több hazugságra szükség. László megpróbálja kiszedni Tóbiásból, hogy Alizék miért halasztották el az esküvőt, ezért Tóbiás hazugságra kényszerül, ahogy a boltba érkező Krisztián is. Tóbiás hibásnak érzi magát, mert ő javasolta, hogy mégis vágjanak bele az érdekházasságba, de Aliz és Krisztián megnyugtatják, hogy együtt vállalták a dolgot és együtt is csinálják végig.

 

Ágnes úgy érzi, leleplezheti Brigittát, ha találkozik a nő ügyvédjével. Attila okos ötletnek tartja a találkozót. Ágnes a találkozó alatt megpróbálja lebuktatni az ügyvédet és árulkodó jelet találni a válási papírokban, de úgy tűnik, hogy Brigitta nem hazudott. Brigitta értesíti titkos tettestársát, hogy a lefizetett ügyvéd jól szerepelt, és minden a terv szerint halad. Amikor Brigitta kettesben marad Ágnessel, egy titokzatos folyadékot cseppent az italába…

 

#Barátok közt#vida rudi#felix#festmény#illés péter#kővári natasa#holman hanna#nagy tóbiás#bűntudat#brigitta#berényi ágnes#gyanú

Címlapról ajánljuk