Barátok közt

Előző rész (2017. május 19.)

rtl.hurtl.hu

2017. május 19. 21:55

Vajon egymásra talál Péter és Natasa? Rudi rájön, hogy nem elégedett az életével. Kristóf őszinte akar lenni húgával, hogy megszerezze az örökségét, de vajon sikerül? Félix végre megkéri Emília kezét.

Mivel Ottó és Liza meglátta, hogy Natasa és Péter majdnem csókolóztak, kínos hangulatban folytatják a pakolást. Az első adandó alkalommal Ottó kérdőre vonja Pétert azzal kapcsolatban, hogy mit akar Natasától. És mit akar Hannától? Péter hárít, félreértés, véletlen „baleset” volt az egész. Natasában azonban feléled a remény, ezért közös programot szervezne. Csakhogy Péter végül mégis elmegy Hannához Németországba, Ottó és Liza pedig elutaznak a nyaralásukra. Natasa ekkor szembesül a magánnyal.

 

Irma Rudi és Tóbiás társaságában tölti az estét. A csevegés során Rudi rádöbben, hogy a környezetének eredményei, élményei, tervei vannak, ő azonban nem elégedett az életével. Irma másnap bűntudattól vezérelve meggyőzi Tóbiást, hogy vidítsák fel a szomorú katonát, azonban a beszélgetés során Tóbiás és Irma is rádöbbennek, hogy nekik sem tökéletesen megtervezett az életük.

 

Kristóf szemesül azzal, hogy Sári nem hajlandó vele „tárgyalni”, el akarja adni a családi gyárat. Tóbiás hatására Kristóf eldönti, hogy nyílt lapokkal akarja meggyőzni Sárit arról, hogy tartsák meg a csokigyárat. Ezzel szemben Sári annyira felidegesíti Kristófot, hogy a fiú azt hazudja, hogy menyasszonya van – így a házasság hozzásegíti őt az örökséghez.

 

Emília tisztázza az előző epizódban látott félreértést. Félix húz egy merészet és megkéri Emília kezét, azonban megtudja, hogy Irmának igaza volt: Emília nem akar még házasodni. Félix másnap egy meglepetéssel készül Emíliának: a dolog ismét lánykérésnek tűnik, ám mivel Félix tudja, hogy Emília nem akar újraházasodni, csupán életre szóló együttélést ajánl a nőnek. Emília boldogan igent mond.

 

#Barátok közt#illés péter#kővári natasa#őszinteség#örökség#felix#emilia#lánykérés

Címlapról ajánljuk